Zandvoort Beach for Amsterdam

EHBO Rotonde

EHBO Strandpost 'De Rotonde' is geopend van half mei tot half september van 11.00 uur tot 19.00 uur en bij strandweer van 10.00 tot circa 20.00 uur. Op deze EHBO-post zijn goed opgeleide zorgverleners aanwezig die eerste hulp kunnen verlenen. De post is centraal gelegen op de boulevard van Zandvoort. Je vindt 'De Rotonde' bij de strandafgang op het Badhuisplein (achter het Casino), tussen strandtent 9 en 10. De post is te bereiken via tel. 023- 5714445.


Huisartsenpost

In het hoogseizoen wordt de EHBO-post op zaterdagen, zondagen en feestdagen tussen 12.00 uur en 18.00 uur gecombineerd met een huisartsenpost. Bij extreem mooi weer worden de openingstijden aangepast.'s Avonds, 's nachts en tijdens het weekend kunt u voor acute huisartsenzorg in Zandvoort contact opnemen met de Spoedpost Noord/Zuid te Haarlem: tel. 023-5453200.

Stichting Spoedposten Zuid Kennemerland heeft aan ANW Nederland verzocht om met een huisarts en assistente in 'De Rotonde' aanwezig te zijn. Deze dienst is door de gemeente ondersteund als extra service in de drukke zomermaanden. Een doktersbehandeling moet contant betaald worden als patiënten niet aangesloten zijn bij een Nederlandse zorgverzekeraar. Wel wordt de mensen verzocht om met geldige verzekeringspapieren naar de post te komen. Dit om te voorkomen dat er vervelende situaties ontstaan met patiënten die weigeren te betalen.


Centraal meldpunt kinderen

Niet alleen voor EHBO- en huisartsenzorg kan men bij de post terecht. Het is ook het centrale meldpunt voor verdwaalde kinderen. Ook kan men er informatie krijgen over andere hulpdiensten zoals de strandpolitie, de reddingsbrigade, ambulancediensten, artsen en tandartsen. Tijdens de weekenden kunnen inwoners en toeristen, tot het einde van het strandseizoen, een beroep doen op de aanwezige huisarts en zijn/haar assistente. U kunt voor eerste hulp ook terecht bij de Zandvoortse Reddingsbrigade.

Kenmerken

  • EHBO
  • Medisch
  • In Zandvoort
  • Algemene hulp
  • Medisch
  • Telefonisch bereikbaar

Contact

Strandweg 2a
2042 JA Zandvoort
Plan je route

023 571 4445
www.anwnederland.nl