Zandvoort Beach for Amsterdam

Subtropisch zwemparadijs Aqua Mundo

Golfslagbad, glijbanen, wildwaterbaan, sauna, Aqua Cinema. Alles in één in het overdekte subtropische Aqua Mundo zwemparadijs!

Een bezoek aan het zwembad van Zandvoort staat garant voor een gezellig en sportief dagje aan de kust! Over de snelle waterglijbanen, door de stroomversnelling en daarna lekker in het golfslagbad. Het Subtropisch Zwembad Aqua Mundo van Center Parcs Park Zandvoort is leuk voor alle leeftijden. In dit zwembad in Zandvoort kun je uren zwemmen met de kinderen en daarna nog even lekker naar de sauna.


Wat kost een dagje zwemmen in Center Parcs Zandvoort?VolwasseneKind (3-12 jaar oud)
Aqua Mundo dagkaart (vanaf 10.00 uur, ma-do)*€ 20,-€ 15,-
Aqua Mundo dagkaart (vanaf 10.00 uur, vr-zo en in de vakantieperiode)*
€ 22,-
€ 17,-
Aqua Mundo avondkaart (vanaf 17.00 uur)€ 14,-€ 11,-


*Bekijk de actuele tarieven op centerparcs.nl en reserveer direct je dagticket.


Kan ik 1 dag naar Center Parcs?

Ja, je kunt 1 dag, een halve dag of een avond naar Center Parcs en tegen betaling gebruik maken van de faciliteiten. Dus kom zwemmen in het subtropisch zwemparadijs Aqua Mundo, bowlen. jumpen of spelen in Baluba.


Aquafit in Zandvoort

Het zwembad van Center Parcs is ook toegankelijk voor gasten die niet in het park verblijven. Zo kan iedereen genieten van dit leuke subtropische zwembad in Zandvoort. Naast het golfslagbad, de sauna, de glijbanen en het peuterbad zijn er ook andere activiteiten zoals babyzwemmen, aquafit en aquarobics. Kijk hier voor de prijzen


Aqua Cinema

Een unieke locatie voor het kijken van een film: het zwembad! Al dobberend op een luchtbed in het subtropische zwembad van Center Parcs Park Zandvoort kun je genieten van de leukste films.


Wildwaterbaan

De wildwaterbaan: de nieuwste aanwinst van Aqua Mundo is in 2019 geopend. Bereid je voor op stroomversnellingen, lichteffecten en heel veel plezier!


Sauna

Heerlijk genieten in de sauna en het Turkse stoombad. Ook in de relaxruimte binnen of buiten kom je lekker tot rust. De entree van de sauna is naast Aqua Mundo gelegen. Je hebt dus geen aparte ticket voor het zwembad nodig. Een handdoek is uiteraard verplicht. Deze kun je zelf meenemen of ter plekke huren  (€ 2,75). Er zijn geen (huur) badjassen beschikbaar, dus neem deze zelf mee.


Faciliteiten: 2 droge sauna’s, Turks stoombad, voetenbad, koude en warme douches, dompelbad, kluisjes, binnen- en buitenterras. Het is een gemengde sauna zonder badkleding vanaf 18 jaar. Voor openingstijden en het reserveren van uw dagticket voor de sauna kun je hier terecht.


Boek hieronder een cottage of kamer!

Kenmerken

  • Voor kinderen
  • Buiten centrum
  • Zwemmen
  • Lessen
  • Ook zonder afspraak
  • Horeca aanwezig

Contact

Vondellaan 60
2041 BE Zandvoort
Plan je route