Zandvoort Beach for Amsterdam

Zenzo Yoga

Middenin het centrum van Zandvoort, op een prachtige verscholen locatie, vind je ZenZo Yoga. Vanaf het schitterende terras kijk je uit op het altijd drukke centrum van Zandvoort. De ZenZo Studio is een serene plek waar je in alle rust kunt genieten van al het moois wat je om je heen ziet. Deze prachtige plek biedt iedereen de kans om volledig tot rust te komen en weer even wat bewuster te worden.


Bij ZenZo Yoga kun je terecht voor losse yoga lessen en is er keuze uit verschillende soorten yoga. Maar er worden ook georganiseerde weekenden aangeboden in de vorm van yoga & detox of een retreat. Ze bezorgen jou graag een paar ontspannen dagen in Zandvoort, helemaal afgestemd naar jouw wensen.


Wil je graag een yoga & detox weekend boeken? Dan verzorgen zij ook jouw accommodatie tijdens het weekend. Zo hoef je nergens meer aan te denken en kun je volledig ontspannen. En wat is een mooiere plek om je weekend door te brengen dan aan zee? Heb je toch liever behoefte aan een losse yoga les? Dat kan in de zomermaanden ook op het strand! Bij Tent6 worden diverse yogalessen aangeboden, zodat je met het mooiste uitzicht je hoofd leeg kunt maken. Slecht(er) weer? Geen zorgen! Dan worden de lessen naar binnen verplaatst maar ben je nog wel verzekerd van dat adembenemende uitzicht.


Dus kom je naar Zandvoort en heb je behoefte aan wat ontspanning? Boek dan zeker eens een lesje yoga (op het strand). Je zult er zeker van zijn dat je niet anders meer wilt.

Kenmerken

  • Alleen
  • Yoga
  • Lessen
  • Gecertificeerde instructeurs
  • Flexibele uren
  • Arrangementen

Contact

Raadhuisplein 1B,
2042LR, Zandvoort
Plan je route

06 55173021
www.zenzoyoga.nl/