Zandvoort Beach for Amsterdam

Cosmico Beach

Ontdek de magie van Cosmico, waar Italiaanse charme hand in hand gaat met het prachtige Zandvoortse strand. Hier draait alles om elegante ontspanning en het omarmen van culinaire verrassingen. Of je nu een jonge avonturier, levensgenieter, verliefd stel of een groep gezellige vrienden bent, bij Cosmico ben je altijd welkom. Deze plek biedt een gezellige mix van trendy en traditioneel, speciaal ontworpen voor een onvergetelijke strandervaring.


Cosmico Beach, het gezellige strandpaviljoen, is dé hotspot voor een relaxte en ongedwongen sfeer aan het strand. Laat je betoveren door de eigentijdse stijl, omarmd door de prachtige omgeving, en geniet van een unieke beleving. Proef de heerlijkheden van shared dining, waar je kunt smullen van diverse originele Italiaanse gerechten, bereid met de beste ingrediënten. Het team staat klaar om je het gevoel te geven dat je thuis bent, terwijl je geniet van het adembenemende uitzicht op het strand en de zee.


Kortom, bij Cosmico Beach ben je niet zomaar op een plek, maar beleef je een onvergetelijke ervaring. De ideale spot om te ontspannen, te socializen en volop te genieten van het strandleven. Welkom bij Cosmico Beach, waar elk moment een nieuwe herinnering in de maak is.


Bekijk hier alvast de menukaart


Ciao ciao tutti!


 


 

Kenmerken

  • Seizoenspaviljoen
  • Cash, Pin & Creditcard
  • Catering
  • Feesten & vergaderingen
  • Ontbijt, lunch & diner
  • Verhuur van ligbedden en/of parasols

Contact

Boulevard de Favauge 14
2042 TV Zandvoort
Plan je route

023 583 4670
www.cosmicobeach.nl/