Zandvoort Beach for Amsterdam

De Haven van Zandvoort

Op een prachtige plek bij het centrum en op het strand, vind je de Haven van Zandvoort. Een echte hotspot waar je 365 dagen per jaar pure strandsfeer proeft. Kom gezellig borrelen op ons sfeervolle terras of geniet van een heerlijk bereid diner bij een mooie zonsondergang. Waan jezelf even op vakantie aan het strand in Zandvoort. Vanaf ons terras heb je een schitterend uitzicht over de Noordzee.


Bij De Haven van Zandvoort kun je de hele dag door terecht voor de meest heerlijke gerechten en dranken. Start op met een uitstekende cappuccino en een healthy bowl of geniet ’s avonds van een echte klassieker, zoals de gegrilde kreeft, uiteraard begeleid door een goed glas witte wijn.


Voor het organiseren van vergaderingen, bruiloften, borrels en feesten met diners heeft de Haven de perfecte locatie op het strand van Zandvoort. Van een onvergetelijk familiediner tot en met feesten van 500 personen, de Haven van Zandvoort biedt mogelijkheden voor elke gelegenheid.


Strandweer? Verwen jezelf en kom een dagje relaxen bij de Haven van Zandvoort. Dat kan natuurlijk op het terras, maar ook op één van de comfortabele bedden op het strand.


Alle belangrijke informatie is te vinden op www.dehavenvanzandvoort.nl.


Openingstijden:
Maandag t/m zondag van 09:30 tot 22:00 uur 


 


 


Webcam

Kenmerken

  • Jaarrond geopend
  • Feesten & vergaderingen
  • Ontbijt, lunch & diner
  • BBQ
  • Rolstoeltoegankelijk
  • Nabij centrum

Contact

Strandafgang Paulus Loot 9
2042 AA Zandvoort
Plan je route