Zandvoort Beach for Amsterdam

Cycling Zandvoort

  • Begin: 11 juni 2022, 15:30
  • Eind: 12 juni 2022, 18:00

Wat is er gaver dan fietsen op een circuit met zoveel heritage als het Circuit van Zandvoort? Tijdens Cycling Zandvoort kun je met je vrienden, familieleden of collega’s meedoen aan een ultieme fietsbeleving. Doe mee aan de 3, 6, of 24 uursrace van Cycling Zandvoort.

Schrijf je hier in voor Cycling Zandvoort 2022


De 24 uursrace

De 24 uurs wielerwedstrijd is een ideale wedstrijd om met een groep vrienden, collega’s of familieleden aan mee te doen. Het is een wedstrijd in estafettevorm waarbij er dus 24 uur lang iemand van je team op de baan is. De rest van het team vermaakt zich rondom het circuit, met het maken van eten en uitrusten op de teamplek of laat zich vermaken op het circuit.


De 6 uursrace

Op zaterdagavond start de 6 uurs race. Hierbij gaan wielervrienden, collega’s of familieleden in estafette vorm 6 uur lang koersen over het Circuit. Ook voor solisten is het een ultieme uitdaging om deze race te volbrengen en een zo ver mogelijke afstand neer te zetten.


De 3 uursrace

Op zaterdagavond start ook de 3-uurs race. Dit is de uitgelezen kans voor iedereen die al eens op het circuit heeft willen fietsen. Ook voor de echte hardrijders is het een perfecte mogelijkheid om eens echt de snelheid te kunnen testen op perfect asfalt zonder stoplichten, rotondes en drempels. Deelname aan de 3 uursrace kan alleen als solist.


Bekijk hier het programma

Contact

Burgemeester van Alphenstraat 108, 2041KP Zandvoort