Zandvoort Beach for Amsterdam

F1 expositie in het NH Hotel

  • Begin: 6 augustus 2022, 11:00
  • Eind: 31 december 2022, 20:00

Een bijzondere F1 expositie in het NH Hotel in Zandvoort. Maak kennis met de prachtige kunst- en schilderwerken van Eric Jan Kremer en David Vijsma.


De kunstwerken Eric Jan Kremer

Eric Jan maakt al decennia F1 kunst waar zelfs de coureurs échte liefhebbers van zijn. Zijn werken zijn namelijk bij verschillende F1 coureurs thuis te vinden, zoals Schumacher, Häkkinen, Coulthard en Verstappen. En jij kunt zijn bijzondere werken nu ook bewonderen in het NH Hotel.

Maar dat is nog niet alles! Momenteel maakt Eric Jan een serie van 2 x 10 werken van de oud Zandvoort F1 winnaars, die straks als collector item op de markt zullen komen. Deze zijn binnenkort ook te bewonderen als Wall of Fame in het hotel.


De kunstwerken van David Vijsma

David Vijsma is een heuse virtuoos als het gaat om maken van kunst met de computertechnieken. Zo heeft hij in het restaurant van het hotel een serie F1 werken hangen die nu al bij velen in de smaak vallen. Hij laat zijn werken op hoogwaardige materialen afdrukken zoals Dibond HD-finish of aluminium en plexiglas.


Een unieke expositie die kansen biedt!

De expositie heeft Eric Jan ook iets moois opgeleverd. Hij heeft namelijk een geweldige kans aangeboden gekregen om zijn werk met Max Verstappen exclusief via de Verstappen kanalen te verkopen. Je mag gerust zeggen dat voor hem een jongensdroom is uitgekomen!

Als kunstliefhebber mag je deze expositie niet missen, we zien je gauw bij NH Hotel.


Openingstijden

Dagelijks tussen 11.00 uur en 15.00 uur en na 17.30 uur


Praktische informatie

De expositie is iedere dag gratis toegankelijk

Groepen kunnen op afspraak een rondleiding krijgen

Contact: info@booart.nl of bel 06 41 03 70 49

Contact

Burgemeester van Alphenstraat 63, 2041 KG Zandvoort