Zandvoort Beach for Amsterdam

Formula 1 Heineken Dutch GP

  • Begin: 2 september 2022, 10:00
  • Eind: 4 september 2022, 17:00

Formula 1 Heineken Dutch GP


Op een circuit wat door vele coureurs als één van de mooiste ter wereld wordt beschouwd, wordt in het eerste weekend van september 2022 de Dutch GP verreden. Een evenement waar autosport-minnend Nederland bij moet zijn!


Het absolute hoogtepunt van het 2022-seizoen wordt ongetwijfeld de Formule 1 op Circuit Zandvoort. In de spectaculaire race van 2021 ging Neerlands trots Max verstappen als eerste over de finish. Dit jaar is het iconische duinencircuit op 2, 3 en 4 september2022 gastheer van de Formula 1 Heineken Dutch Grand Prix. Het weekend belooft een bijzondere beleving te worden van start tot finish, met naast een boeiend raceprogramma (waarbij het FIA Formula 2 Championship, FIA Formula 3 en Porsche Supercup in actie komen), ook speciale optredens en activiteiten, die het Dutch GP weekend tot het ultieme racefestival maken. Meer informatie over dit geweldige weekend is te vinden op www.dutchgp.com.


Kom je in augustus al naar Zandvoort, dan kom je direct in de racesfeer. Tijdens Zandvoort Beyond, het side-events programma van de Dutch Grand Prix, worden de hele maand verschillende activiteiten voor het hele gezin georganiseerd. Kom dus zeker al een voorproefje nemen! Voor informatie over dit event volg je Zandvoort Beyond op Facebook en Instagram (@zandvoort.beyond) en kijk je op www.zandvoortbeyond.com