Zandvoort Beach for Amsterdam

Formula 1 Heineken Dutch Grand Prix

  • Begin: 25 augustus 2023, 10:00
  • Eind: 27 augustus 2023, 17:00

Formula 1 Heineken Dutch Grand Prix 2023

Op een circuit wat door vele coureurs als één van de mooiste ter wereld wordt beschouwd, wordt in het laatste weekend van augustus 2023 de Dutch Grand Prix verreden. Een evenement waar autosport-minnend Nederland bij moet zijn!


Het absolute hoogtepunt van het 2023-seizoen wordt ongetwijfeld de Formule 1 op CM.com Circuit Zandvoort. In de spectaculaire race van 2022 ging Nederlands trots Max verstappen als eerste over de finish. In 2023 is het iconische duinencircuit op 25, 26 en 27 augustus gastheer van de Formula 1 Heineken Dutch Grand Prix. Het weekend belooft een bijzondere beleving te worden van start tot finish, met naast een boeiend raceprogramma (waarbij het FIA Formula 2 Championship, FIA Formula 3 en Porsche Supercup in actie komen), ook speciale optredens en activiteiten, die het Dutch Grand Prix weekend tot het ultieme racefestival maken. Meer informatie over dit geweldige weekend is te vinden op www.dutchgp.com.


Kom je in augustus naar Zandvoort, dan kom je direct in de racesfeer. Tijdens het side-events programma van de Dutch Grand Prix, worden de hele maand verschillende activiteiten voor het hele gezin georganiseerd. Kom dus zeker al een voorproefje nemen! Voor updates over dit event volg je @visitzandvoort op Facebook en Instagram.

Contact

Van Alphenstraat 108 2041 KP Zandvoort