Zandvoort Beach for Amsterdam

Historic Grand Prix

  • Begin: 4 september 2020, 00:00
  • Eind: 6 september 2020, 00:00

Historic Grand Prix Zandvoort 

Eens per jaar herleven oude tijden op het Zandvoortse circuit. Wanneer de zon nog hoog aan de hemel staat, kunnen liefhebbers genieten van de meest prachtige racebolides van weleer. Want tijdens de Historic Grand Prix duiken we terug in de tijd en kun je genieten van tot de verbeelding sprekende raceklassen met goedgevulde startvelden. Als kers op de taart rijden tijdens de Historic Grand Prix Parade op zaterdagavond meer dan 100 historische wagens van Circuit Zandvoort naar het centrum van Zandvoort. Na 3 mooie rondes worden de auto’s geparkeerd, zodat bezoekers de auto's van dichtbij kunnen bewonderen en soms zelfs plaats mogen nemen in de prachtige bolides van weleer. Dit unieke spektakel brengt elk jaar weer vele bezoekers naar Zandvoort! Kijk ook op www.historicgrandprix.nl voor informatie over de Historic Grand Prix van dit jaar!

De Historic Grand Prix Zandvoort heeft weer een internationaal topprogramma gepresenteerd met meer dan 80 jaar aan autosporthistorie. In het weekend van 4, 5 en 6 september 2020 verandert Circuit Zandvoort drie dagen lang in een openluchtmuseum met unieke raceauto's, spectaculaire races en demonstraties.

Kijk hier voor meer meer informatie over het programma en tickets. Op zaterdag 5 september rond 19.00 uur is er ook weer een Grand Prix Parade door het centrum van Zandvoort.


Contact

Circuit Zandvoort, Van Alphenstraat 108

Visit Zandvoort