Zandvoort Beach for Amsterdam

Historic Grand Prix

  • Begin: 21 juni 2024, 09:00
  • Eind: 23 juni 2024, 18:00

Ook in 2024 keert de Historic Grand Prix terug naar Zandvoort! Van klassieke F1- tot F3-auto's uit de jaren 80 tot LMP en GT-wagens uit de zero's: ook deze editie belooft een spektakel te worden met meer entertainment dan ooit tevoren. Geniet van muziek, barbecues, ronkende motoren en meer. Het ultieme dagje/weekend uit met je vrienden, vader, moeder, opa, oma of het complete gezin. De Historic Grand Prix vormt een combinatie van historische autosport en een programma vol nevenactiviteiten!


Koop hier jouw ticket


Voor jong en oud

Voor alle racefans die nog niet eerder in aanraking zijn gekomen met de historie van de autosport is dit de kans. De Historic Grand Prix is het nummer 1 historische race event van Nederland. Bucket-list materiaal voor alle autosportliefhebbers, zowel voor deelnemers als fans.


Maar ook voor liefhebbers van goed georganiseerde topsportevenementen is de Historic Grand Prix een unieke beleving. Voor de bezoekers is het event een ontdekkingstocht naar de rijke historie van onder andere de Formule 1 autosport op Circuit Zandvoort in de entourage van een openluchtmuseum. Van de klassieke en zeer exclusieve racebolides, de aankleding, het entertainment, tot het eten in de verschillende foodcourts; dat alles maakt de Historic Grand Prix tot een uniek evenement voor jong en oud. Om dit te benadrukken, biedt de organisatie, alle bij de Dutch Grand Prix geregistreerde fans, de mogelijkheid twee kinderen gratis mee te nemen naar het event, bij aanschaf van een ticket.

Meer informatie vind je hier

Contact

Burgemeester van Alphenstraat 108 2041KP Zandvoort