Zandvoort Beach for Amsterdam

Nieuwjaarsduik

  • Begin: 1 januari 2024, 13:45
  • Eind: 1 januari 2024, 15:00

Nieuwjaarsduik Zandvoort

Wil je fris het nieuwe jaar beginnen? Kom dan naar de gezellige Nieuwjaarsduik in Zandvoort. Op 1 januari om 14.00 uur kun je met duizenden bezoekers het koude water inspringen. Wist je dat Zandvoort de oudste duik van Nederland is? In 1960 begon Ok van Batenburg en een groep zwemmers van Njord ’59 uit Haarlem hier al met deze traditie.


Jong, oud, man of vrouw, van kleinkind tot opa en oma, het maakt allemaal niet uit, iedereen is welkom. Inschrijven is geheel gratis en kun je vooraf doen via de website of op de dag zelf. Je ontvangt na aanmelding een leuk maar vooral warm presentje. Na de duik krijg je ook een kop warme erwtensoep en een oorkonde.


Voordat je het water inspringt is er een speciale warming-up met lekkere muziek. Vervolgens trek je je kleding uit en zodra het startsein is gegeven ren je met duizenden anderen richting de zee voor een frisse duik. Na afloop snel afdrogen en kleding aan want er zijn geen douches. Er zijn geen omkleed mogelijkheden en douches aanwezig dus zorg ervoor dat je je zwemkleding al aan hebt. Neem vooral een lekker dikke handdoek, badjas of joggingbroek mee!


Bij dit evenement worden foto en video opnames gemaakt. Wanneer je aan dit evenement deelneemt, geef je de organisatie toestemming om beelden (foto en video) waar je op staat te gebruiken voor communicatiedoeleinden.


Kijk voor de actuele informatie op www.nieuwjaarsduikzandvoort.nl


Programma

12:00 - 15:00 Gevarieerd muziek programma.

13:45 - 14:00 Warming-up

14:00 De DUIK

14:15 - 15:30 De SOEP, opwarmen en muziek programma


Woon je niet in Zandvoort en wil je toch een warme douche nemen? Boek dan een kamer in één van de vele accommodaties die Zandvoort rijk is.


Kom je met de auto, dan kun je eenvoudig parkeren aan de boulevard. Het is aan te raden om op tijd te komen omdat er veel deelnemers zijn voor de Nieuwjaarsduik. Kom je met de trein, dan is het ongeveer 5 minuten lopen vanaf het station. Let wel op want in verband met Nieuwjaarsdag is er een aangepaste dienstregeling voor zowel de bus als de trein.

Contact

Strandafgang Paulus Loot 9 2042 AA Zandvoort