Zandvoort Beach for Amsterdam

Toneelvoorstelling Allo Allo

  • Begin: 16 december 2023, 20:15
  • Eind: 16 december 2023, 22:30

Aankomende december staat voorstelling ‘Allo Allo’ in Theater de Krocht in Zandvoort. Op vrijdag 15 december om 20:15 uur en zaterdag 16 december om 14:00 uur en 20:15 uur kunt u weer een leuke voorstelling verwachten vol met humor, nadenken en een cast die zin heeft om voor u te spelen. “Bonjour, mesdames et messieurs”. Deze keer presenteren wij u namelijk een absolute klassieker: de toneelversie van de wereldberoemde tv-serie. Een bijzonder verzetsstuk dat zich afspeelt in een bezet Frans café tijdens WO II, gespeeld in de stijl zoals u van ons gewend bent dus vol satire en humor.

In het café van René Artois lijkt alles peis en vree. In werkelijkheid is het café echter het bolwerk van de Franse résistance, een lustoord voor de Duitsers én de schuilplaats van het onschatbare schilderij van de Gevallen Madonna. De vele bekende personages met hun clichés en hun gekende maniertjes en uitspraken zullen allemaal ten tonele verschijnen. Als u daarbovenop de geheime affaires van René, het kattengejank van Edith, de sluwe streken van Herr Flick én meermaals onverwacht bezoek rekent, weet u dat u op het puntje van uw stoel zult zitten tijdens deze hilarische voorstelling.

Aankomende december staat onze volgende voorstelling ‘Allo Allo’ in Theater de Krocht in Zandvoort. Op vrijdag 15 december om 20:15 uur en zaterdag 16 december om 14:00 uur en 20:15 uur kunt u weer een leuke voorstelling verwachten vol met humor, nadenken en een cast die zin heeft om voor u te spelen.

In het Nederlands!

Online reserveren voor kaarten (10 euro per stuk) via www.toneelhildering.nlContact

Grote Krocht 41 2042 BA Zandvoort