Zandvoort Beach for Amsterdam

Wapen Live

  • Begin: 22 juli 2023, 19:30
  • Eind: 22 juli 2023, 23:55

Een initiatief van 't Wapen van Zandvoort waar élke 3e donderdag van de maand live optredens zijn. Dit keer is de naam omgedoopt tot "Wapen live in concert", omdat er vorig jaar verwarring was over het derderdonderdaglive-concept. Dit jaar dus het buitenconcert wederom op zaterdag en wel 22 juli 2023.


Er wordt weer groots uitgepakt met een fantastische line up van de tofste lokale en regionale bands en op speciaal verzoek AMK! de band uit GRONINGEN ! De line up dit jaar: The Ennrons Casual Six JD Niels Band AMK the band ARNE & FRIENDS


De presentatie is dit jaar in handen van Frank Vink, muziekkenner én liefhebber pur sang en oa. bekend van ons enige echte rockcafé ooit "the WildChild" live op t Gasthuisplein!


Ook dit jaar is het Wapen weer hard op zoek naar sponsoren die kunnen ondersteunen in de organisatie! Dit jaar in de vorm van VIP bandjes, meer info hierover? mail dan naar info@wapenvanzandvoort.nl. Ook dit jaar zal de foodtruck er de hele avond staan! Dit wordt echt weer een superleuk festival van 't Wapen van Zandvoort !

Contact

Gasthuisplein 10, 2042JM Zandvoort