Zandvoort Beach for Amsterdam

Weekmarkt

  • Begin: 10 april 2024, 09:00
  • Eind: 18 december 2024, 16:00

Kom langs en ontdek alles wat de Woensdagmarkt Zandvoort te bieden heeft. De markt wordt het hele jaar door georganiseerd. Iedere woensdag, 09.00 – 16.00 uur, Grote Krocht.


Behalve in de verschillende supermarkten, kun je ook op de weekmarkt in Zandvoort terecht voor jouw kleine en grote boodschappen. Hier vind je een breed scala aan producten, van verse groenten en fruit tot ambachtelijke kaas, heerlijke kipgerechten en versgebakken brood.


Maar er is meer! Naast ons diverse aanbod van verse producten vind je hier ook bloemen, planten, trendy kleding, sieraden en dierenbenodigdheden. Liefhebbers van lekker eten kunnen kiezen uit een breed scala aan smakelijke delicatessen, zoals olijven, tapas, hummus, tapenades, noten en heerlijke Surinaamse broodjes en gerechten.


Voor de visliefhebbers hebben we de beste verse vis en altijd versgebakken kibbeling. En als je even wilt ontspannen, waarom zou je dan niet genieten van een kopje koffie met een verse stroopwafel?


Gezondheidsbewuste bezoekers zullen blij zijn met onze selectie natuurlijke voedingssupplementen, eerlijke theeën en kruiden die het welzijn bevorderen. Oh, en heb je trek? Vergeet dan zeker niet langs te gaan bij de loempia-kraam voor een smakelijke snack on the go!

Contact

Grote Krocht (centrum), Zandvoort