Zandvoort Beach for Amsterdam

Wereldse smaken

  • Begin: 14 juli 2023, 15:00
  • Eind: 16 juli 2023, 21:00

Van 14 t/m 16 juli 2023 wordt het Gasthuisplein omgetoverd tot een festivalterrein dat in het teken van Wereldse Smaken zal staan. Het is de bedoeling dat het festival uitgroeit tot een jaarlijks evenement. Met diverse foodtrucks en diverse optredens zal het niet alleen een culinair, maar ook een cultureel festival worden.

Wereldse Smaken zal een festival zijn met circa vijftien foodtrucks uit o.a. Italie, Spanje, Thailand en Mexico. Daarnaast komen er diverse artiesten en bands optreden, variërend van een Spaanse Flamenco danseres tot een LatijnsAmerikaanse band. Je kunt niet alleen genieten van optredens vanaf het podium, want ook tussen het publiek vindt het e.e.a. plaats.

Er zijn diverse drankuitgiftepunten over het hele terrein, waar frisdrank, bier en wijn te koop zal zijn. Maar ook een uitgebreide Wijn, Cocktail en Sangriabar zal niet ontbreken.

Betalen tijdens Wereldse Smaken gaat via een betaalkaart die heel gemakkelijk opgewaardeerd kan worden bij één van de oplaadpalen op het terrein of via je eigen mobieltje. In de rij staan bij een kassa voor bonnen of munten is dus verleden tijd. Omdat voor opwaarderen € 1,- administratiekosten in rekening gebracht, is het advies om ruim voldoende op te waarderen. Er wordt nooit te veel opgewaardeerd, want na afloop van het evenement zal het tegoed op de kaart automatisch teruggestort worden op de bankrekening waarmee de betaalkaart is opgewaardeerd. De betaalkaart geeft daarnaast ook nog eens gratis toegang tot de Holland Casino vestigingen in Zandvoort en Amsterdam.


Wil je meer weten over Wereldse smaken? Bekijk dan de website of mail naar info@wereldsesmaken.com.

Contact

Gasthuisplein, Zandvoort