Zandvoort Beach for Amsterdam

Winterfair

  • Begin: 26 november 2023, 12:00
  • Eind: 26 november 2023, 18:00

Op zondag 26 november vindt de eerste Winterfair van de regio plaats! De Winterfair is een gezellige markt in winterse sferen met ongeveer 80 tot 100 kramen op de Grote Krocht, Raadhuisplein, Kleine Krocht en het Gasthuisplein. Op de markt kun je kramen verwachten van winkeliers uit het centrum die hun mooie winterse producten verkopen maar ook winkeliers buiten Zandvoort zullen hierbij aanwezig zijn. De Winterfair biedt een breed aanbod aan mooie producten maar je kunt ook genieten van heerlijke warmen dranken, verschillende lekkernijen, handgemaakte kerstkransen en winterkleding.

Naast alle kramen zal ook gezorgd worden voor een aantal leuke activiteiten. Denk bijvoorbeeld aan een Meet & Greet met Olaf en Elsa van de bekende Disney film Frozen. Op de muzikale deuntjes van de One-Man Band kunnen de heupjes worden losgegooid en ook de Kersmannenband zal voor veel gezelligheid zorgen met hun aanwezigheid in het dorp. Kortom, één en al winterse gezelligheid! 

Wij kijken alvast uit naar een gezellige Winterfair en we zien jullie graag op zondag 26 november 2023! Houd de website en sociale media in de gaten voor meer informatie.

Contact

Grote Krocht 1 2042 LT Zandvoort