Zandvoort Beach for Amsterdam

Zandvoort Art

  • Begin: 14 oktober 2023, 12:00
  • Eind: 15 oktober 2023, 17:00


Op 14 en 15 oktober staat Zandvoort volledig in het teken van Kunst en Cultuur. Er is muziek, er worden films gedraaid en ruim 40 kunstenaars tonen hun werk op meer dan 20 locaties door heel Zandvoort. Er wordt onderscheid gemaakt uit 9 categorieën waaronder de verschillende kunstenaars zijn ingedeeld waaronder fotografie, schilderkunst, glaskunst, beeldende kunst.

Hieronder al een kleine sfeerimpressie van een aantal kunstenaars.


Vera Bruggeman
Op twee locaties in Zandvoort stelt Vera haar kunstwerken tentoon. In haar kunstwerken maakt ze gebruik van uitbundige kleuren die haar gedachten en emoties vormgeven. Ze schildert en tekent ook graag portretten en stadsgezichten. Hierbij maakt ze gebruik van diverse soorten verf, inkt of krijt. Ook maakt zij sinds een jaar keramieken schalen en borden die zij verkoopt. Dit alles doet zij vanuit haar atelier in Haarlem, in het voormalig gebouw van haar lagere school.Annemarie Sybrandy
In het Louis Davids Carré staat Annemarie met haar mozaïeken kunstwerken. 
Voor haar kunstwerken maakt ze gebruik van stukjes spiegel, tegels, glimmers, kralen en servies. Het servies wat ze gebruikt heeft emotionele waarde of herinneringen die haar aan vroeger doen denken. Ook maakt ze gebruik van servies uit verschillende landen. Dit levert mooie kunstwerken op die de moeite zijn om te bekijken.

Guido Boelman
Bij Tijn Akersloot is Guido Boelman te zien met zijn kunstwerken. Naast zijn rol als kunstenaar is Guido ook bekend als vaste kracht van Tijn Akersloot. Hoe mooi is het dat hij zijn kunstwerken tentoon kan stellen bij zijn 'eigen' strandtent. In de kunstenaarswereld is hij bekend met zijn streetart project Republic Y. Om in de Zandvoort Art sferen te blijven hebben ze het hele weekend bij Tijn Akersloot een Art Special verrassingscocktail met bijbehorende hapjes geïnspireerd op de kunstwerken.

www.zandvoortart.nl

Contact

Diverse locaties Zandvoort