Zandvoort Beach for Amsterdam

Zandvoort Circuit Run

  • Begin: 28 maart 2021, 10:00
  • Eind: 28 maart 2021, 16:00

Ivm met de heersende Covid-19 pandemie is de Zandvoort Circuit Run helaas afgelast. Maar niet getreurd, want je kunt wel meedoen met de virtuele Circuit Run!

Schrijf je in, stippel zelf in jouw omgeving een route van 4, 12 of 16,1 kilometer uit en loop m tussen 27 maart en 11 april. Kijk op www.zandvoortcircuitrun.nl  voor meer informatie en schrijf je in tot en met 8 april!


Het meest afwisselende hardloopparcours van Nederland vind je bij de Runner’s World Zandvoort Circuit Run. Tijdens de 13e editie op zondag 28 maart 2021 is geen enkele kilometer hetzelfde. Voor de 10 EM is een aantrekkelijk, uiterst afwisselend en uitdagend parcours samengesteld over het circuit, het strand, het duingebied en het centrum van Zandvoort. De 12 km is in te delen in drie stukken van 4 km: het Circuit van Zandvoort, het strand & boulevard en het centrum van Zandvoort. Ook als je voor het parcours van 5 km gaat heb je de kans om over het asfalt van het Circuit Zandvoort te rennen. Hoewel beroemd door de autoraces, is het door de asfaltheuvels ook een unieke hardloopuitdaging. Ren je de 10 EM (16,1 km) of 12 km dan kom je ook mul of misschien juist wel hard zand tegen.

Inschrijven kan via www.zandvoortcircuitrun.nl

Zandvoort beachforrunning