5x de mooiste overnachtingen

Of je nu in de zomer of in de winter komt: een dag aan zee is heerlijk. Genieten op het strand, een lekkere lunch in het dorp en afsluiten met een drankje in één van de strandpaviljoens. Maar waarom zou je er niet een overnachting aan vast plakken?

Zandvoort heeft verschillende hotels, appartementen en huisjes waar je geheel verzorgd kunt overnachten. Na een prachtige dag trek je je terug in jouw kamer om de volgende ochtend nog zo'n dag te beleven. Dat is genieten!

Maar wist je dat er in Zandvoort ook accommodaties zijn die net een beetje extra bieden, waardoor je jouw verblijf uniek kunt maken? Wij lichten de 5 mooiste overnachtingen voor je uit.

Qurios Zandvoort

De nieuwste aanwinst in Zandvoort. Het prachtige vakantiepark is in 2019 volledig nieuw gebouwd en heeft schitterende accommodaties waarvan vier unieke themahuisjes. Een ideale basis voor een actieve strandvakantie of een 'weekend get-away'.

Lees meer

BeachHouse hotel

Een schitterende locatie op het strand van Zandvoort. Vanuit jouw luxe kamer heb je een prachtig uitzicht waarbij je de zon in de zee kunt zien zakken.

Lees meer

Strandhuisjes

Slaap op het strand in één van de drie unieke VT-strandkamers van paviljoen Ajuma. Elke strandkamer heeft zijn eigen look and feel. Van Basic Chic tot Balance en Blush. Boekbaar tot en met half oktober.

Lees meer

Boulevard No.5

Boulevard 5 ligt aan de Zandvoortse zeereep en dus pal aan zee en aan het strand. Met 9 moderne appartementen biedt het kleinschalige complex genoeg privacy, zodat je in alle rust kunt genieten van jouw verblijf in Zandvoort.

Lees meer

Strandsuites

In 2019 zijn de suites in het Center Parcs Strandhotel volledig vernieuwd en ingericht voor het betere relaxen! Na een heerlijke dag op het strand plons je in het bubbelbad in de wellness-badkamer (inclusief sauna en regendouche) en kun je er weer helemaal tegenaan!

Lees meer