Zandvoort Beach for Amsterdam

Center Parcs Zandvoort

Center Parcs Park Zandvoort is één van de meest populaire vakantieparken in Nederland en dat is niet zo gek. Het ligt op minder dan 1 km van het strand, vlakbij het gezellige centrum van Zandvoort en op loopafstand van het Formule 1-circuit en het treinstation. Het beschikt over alle faciliteiten zoals een overdekt Market Dome en een subtropisch zwemparadijs met sinds 2019 een gloednieuwe wildwaterbaan. Het park is bij uitstek geschikt voor families, vrienden of andere groepen. Ze beschikt over een supermarkt en verschillende restaurants. Het diner wordt geserveerd in de Market Dome, waar je ook kan genieten van live amusement. Het park is sinds 2019 begonnen met een enorme renovatie waarbij alle cottages een nieuwe en moderne uitstraling krijgen.

Boek nu jouw cottage in Center Parcs Park Zandvoort!


Center Parcs Strandhotel

Naast het park ligt, praktisch op de boulevard, het Center Parcs Strandhotel. Deze is in 2019 volledig gerenoveerd waarbij niet alleen de buitenkant en de entree zijn vernieuwd, maar ook alle kamers een luxere uitstraling hebben gekregen. Uniek in dit 4 sterren hotel is dat dat alle kamers uitzicht hebben op zee! Vanuit je bed geniet je van de ondergaande zon of de kitesurfers die voorbijkomen. Het ontbijt wordt geserveerd in de vernieuwde zaal aan de boulevard met opnieuw dat prachtige uitzicht op zee!


Of je nu in het park of in het hotel verblijft, alle gasten van Center Parcs Park Zandvoort mogen gebruik maken van de faciliteiten die Center Parcs biedt. Geniet van het subtropisch zwemparadijs, ga mini-golfen, bowlen of laser battelen. Doe je het liever rustig aan? Bezoek dan de kinderboerderij of de overdekte speeltuin.

Boek nu jouw verblijf in het Center Parcs Strandhotel