Bekijk de 8 leukste activiteiten!

Tijdens je bezoek aan Zandvoort zijn er nog genoeg leuke activiteiten om te doen. Of je nou met zijn tweeën bent of met het hele gezin. We hebben hieronder de leukste voor je op een rijtje gezet dus kies jouw favoriet.

Wandelen

Kom oog in oog met een wisent, vos, damhert of Konikspaard. Ontdek de prachtige natuur van Zandvoort in de duinen of het uitgestrekte park. Wil je lekker uitwaaien? Maak dan een wandeling over het 9 kilometer lange zandstrand.

Lees meer

Escape room

De Escape room Zandvoort staat bekend op zijn unieke puzzels, raadsels en aanwijzingen. Of zijn het de verbluffende technische snufjes die deze kamers of city games zo spraakmakend maken? Kies één van de 5 thema’s, speel het spel en oordeel zelf.

Lees meer

Fietsen

Op de fiets kun je prachtige routes nemen over het strand, in de duinen en door het nationaal park. Huur ieder gewenste fiets bij een van de aangesloten partners. Hier zijn ook fietskaarten te verkrijgen dus je kan onbezorgd op pad.

Lees meer

Zelf racen

Naast en op het circuit kun je zelf racen. In je eigen auto of een ultra snelle bolide die je huurt bij een van onze partners. Ervaar de snelheid als je naast een coureur zit, leer zelf slippen, of doe een wedstrijdje slalom.

Lees meer

Zandsculpturen

De Zandsculpturen zijn al jaren onlosmakelijk verbonden met Zandvoort. Ook dit jaar hebben 6 zandkunstenaars uit diverse Europese landen de prachtige kunstwerken gemaakt in het thema 'Zandvoort goes Wild'. Tot en met februari gratis te bewonderen in het hele dorp.

Lees meer

Slapen aan zee

Ontsnap even uit de dagelijkse sleur en kom genieten van verschillende arrangementen die de hotels op dit moment aanbieden. Zandvoort heeft met haar heerlijke restaurants, mooie hotels en parken én unieke ligging heel veel te delen. Zeker als er kruisbestuiving plaatsvindt ontstaan er de mooiste initiatieven. Dat zie je terug in de overnachtingsarrangementen die op dit moment worden aangeboden door combinaties van hotels met restaurants en strandpaviljoens.

Lees meer

Shoppen

De charmante winkelstraatjes in Zandvoort zijn heerlijk om doorheen te slenteren. Je vindt hier diverse boutiekjes, schoenenwinkels en giftshops. Maar ook de grote ketens ontbreken niet, net als authentieke speciaalzaakjes.

Lees meer

Take away

Ondanks dat de horeca is gesloten kun je toch genieten van lekker eten en drinken in Zandvoort. Haal een lekkerbekje bij een van de viskarren op de boulevard, een koffie to go bij diverse strandpaviljoens of heerlijke broodjes bij een van de restaurants in het dorp. De menu’s staan allemaal duidelijk aangegeven op de borden buiten.

Lees meer