Excursies & tickets

Met het circuit, het strand en de duinen om de hoek hoef je je geen moment te vervelen in Zandvoort. Wij hebben een paar van de leukste excursies en activiteiten voor je op een rijtje gezet.

Maak een bunkerwandeling

In de Amsterdamse Waterleidingduinen, aan de rand van Zandvoort, zijn tal van bunkers uit de Tweede Wereldoorlog te vinden. Onderweg naar deze bunkers ontdek je het gevarieerde landschap van dit duingebied, die een unieke verzameling aan dieren en planten kent. De gids vertelt je niet alleen alles over deze betonnen kolossen, hij weet ook waar je de meeste kans maakt op het spotten van bijvoorbeeld herten en vossen. Leuk en leerzaam! - Te boeken op elke gewenste dag en tijd mits er een gids beschikbaar is. - Minimaal 15 en maximaal 25 personen per gids. - De kosten per persoon zijn € 8,50 excl. entreekosten (€1,50 p.p.). - Houd er rekening mee dat je tijdens de wandeling van de paden afgaat. - De wandeling is niet geschikt voor mensen die slecht ter been zijn. - Honden zijn niet toegestaan in de Amsterdamse Waterleidingduinen.

Lees meer

Word coureur voor 1 dag

Het is echt de moeite waard, een dagje spelen met een Aston Martin, een Lamborghini, een Porsche, een formuleauto en nog heel veel meer spectaculair speelgoed! De arrangementen zijn mogelijk voor iedereen. Van individuele autosport-enthousiastelingen tot grote groepen, maar ook voor mensen zonder een rijbewijs, als bijrijder.

Lees meer

Pak een golf: Surf's up!

Wil jij kennismaken met het golfsurfen? Boek dan een introductieles en maak kennis met deze watersport op de Noordzee. Heb je de surfkoorts al te pakken? Dan kun je je natuurlijk ook inschrijven voor een vervolgles om nog beter te worden dan je al was! Zowel beginnende als ervaren surfers kunnen terecht bij gekwalificeerde surfcoaches.

Lees meer

Ontsnap uit de Escape Room

Reserveer The Boat Trip, The Grand Prix of The Gold Mine en laat je meevoeren in één van de adembenemende avonturen die Escape Room Zandvoort te bieden heeft. Elk avontuur kent vele verrassingen en onverwachte wendingen. In een team van 2-6 personen kun je genieten van een fantastische reis door een wereld van fictie en werkelijkheid waarbij alle zintuigen geprikkeld zullen worden. Je hebt 60 minuten de tijd en de klok tikt... Het spel is begonnen!

Lees meer

Ga Stand Up Paddle-boarden

Maak kennis met deze trendy watersport. Staand op een groot longboard met peddel in de hand, lekker ontspannend, ideaal als er weinig wind en golven zijn. Maar ook een goede work-out omdat zowel benen, buik, rug als armen worden getraind! Na enige oefening is het uiteindelijk ook mogelijk om een kleine golf te pakken. Of wat dacht je van heerlijk de zonsondergang tegemoet peddelen?

Lees meer

Leer slippen

De slipcursus compact biedt waardevolle kennis zoals het beoordelen van risico's. Op de juist manier en correct reageren op onverwachte situaties staat hierbij centraal. Denk bijvoorbeeld aan hard remmen in de regen, iets te hard de bocht nemen of uitwijken op sneeuw. Al deze manoeuvres kunnen vervelend aflopen als je niet weet hoe je moet reageren.

Lees meer

Huur een elektrische scooter

Ontdek de mooie omgeving van Zandvoort op een coole manier! De quads, bikes en Harleys van Spyder Rent Zandvoort zien er geweldig uit en zo rijden ze ook! Zie jij jezelf al over de boulevard cruisen? De 100% elektrische scooters zijn volledig geruisloos en toch echte blikvangers. Door hun innovatieve ontwerp ogen ze als spectaculaire motoren en met de spectaculaire Star Bike wordt fietsen makkelijker en leuker dan ooit. Het ontwerp zal iedereen aanspreken.

Lees meer

Huur een fiets en trek de omgeving in

Breng jij een bezoek aan Zandvoort en wil je Zandvoort en haar prachtige omgeving verkennen? Huur dan de geschikte fiets en trek er op uit! De verschillende verhuurders hebben ook voldoende e-bikes en diverse fietsroutes beschikbaar.

Lees meer