Zandvoort Beach for Amsterdam

Zandvoort Racefestival

  • Begin: 9 augustus 2024, 10:00
  • Eind: 25 augustus 2024, 23:55


Zandvoort Racefestival is de naam van het side events programma dat voor en tijdens de Formule 1 Heineken Dutch Grand Prix wordt georganiseerd. De Dutch GP is voor Zandvoort meer dan alleen een mooi raceweekend. Zandvoort Racefestival staat voor een stukje historie en trots op de terugkeer van de Formule 1, maar laat ook zien wat deze badplaats allemaal kan bieden. 


Vanaf 9 augustus tellen we in stijl af naar dit fantastische evenement in Zandvoort. Het tweeweekse festival vindt plaats van 9 tot en met 25 augustus 2024. Met activiteiten buiten het circuitterrein voor het hele gezin, acties, giveaways en prijsvragen, leven we toe naar de start van de F1 in Zandvoort.


In aanloop naar het grote race evenement wordt de sfeer in het dorp voor bewoners en bezoekers langzaam opgebouwd. Tijdens dit officiële side events programma zijn er in Zandvoort en in de regio verschillende festiviteiten rondom Formule 1. De voorbereidingen voor het side events programma zijn in volle gang. Bekijk hier het programma


Bekijk de Formule 1 race in de gezellige cafés of beachclubs

Heb je geen tickets voor de Dutch Grand Prix, maar wil je wel samen de race kijken? Bezoek de gezellige cafés in het dorp, of kijk de F1-race in één van de beachclubs.


Aftermovie Zandvoort Racefestival 2023

Contact

Centrum, Zandvoort