Top 10 Slapen aan zee

Wakker worden aan de kust, het geluid van de zee, de ochtendzon die door een kier tussen de gordijnen naar binnen valt, de zilte zeelucht in de neus en het zand van de vorige dag nog tussen de tenen. Een vakantie in Zandvoort doet niet onder voor een vakantie naar een verre bestemming! Er zijn meerdere accommodaties aan het strand waar je kunt verblijven!Center Parcs Strandhotel

Het hotel heet niet voor niets Center Parcs Strandhotel… Behalve de ligging, bijna op het strand, hebben alle kamers gegarandeerd zeezicht. Je kunt niet heel veel mooier wakker worden. En ook de zonsondergang is onbeschrijflijk mooi.

Lees meer

Thalassa Beach Houses

De huisjes van de strandtent Thalassa staan op het strand! Je slaat de deuren open en met één stap sta je met je voeten in het zand!

Lees meer

Boulevard 5

Zoals de naam al verklapt staat dit hotel op de boulevard! De kamers met zeezicht hebben een adembenemend uitzicht! Op dit moment is het hotel aan het verbouwen, er komen namelijk een aantal kamers bij! Maar binnenkort kun je weer genieten bij Boulevard 5!

Lees meer

BeachHouse Hotel

Dit unieke hotel ligt direct aan het strand! Aan het strand slapen is van nature rustgevend en maar met de Italiaanse design bedden is een goede nachtrust vrijwel gegarandeerd. En de kamers aan de zeezijde hebben openslaande deuren!

Lees meer

Strand 21 Hotelchalets

9 chalets verdeeld over twee rijen, allemaal met zeezicht… Hoe geweldig is dat?!

Lees meer

Palace Hotel

Het Palace Hotel ligt naast het strand maar ook op loopafstand van het station. Met 59 kamers vind je in dit hotel op zeker een kamer die binnen jouw wensen en budget valt!

Lees meer

Strand Appartement Zandvoort

Het appartement is gelegen op een prachtige en unieke locatie in de badplaats Zandvoort. Het sfeervolle en comfortabele 2‑kamerappartement heeft vanaf het balkon een vrij en adembenemend uitzicht over strand en zee.

Lees meer

Kaïto Beachlodge

De gloednieuwe beachlodges van Kaito Beach zijn perfect voor een ontspannen getaway! Een stap uit de deur en je staat op het strand! En om de hoek zit de mega toffe strandtent van Kaito!

Lees meer

Amsterdam Beach Hotel

Het Amsterdam Beach Hotel ligt niet direct op het strand, maar wel slechts op 50 meter loopafstand! Aan de andere kant van het hotel vind je het gezellige centrum. Best of both worlds dus!

Lees meer

Buddha Beach Bungalows

Wist je dat de 6 bungalows van Buddha Beach allemaal een eigen naam hebben? Verblijf een paar dagen in Jibe, Mambo, Sojo, Kokomo, Kontiki of Bon Bini! Alle bungelows staan op het strand! Een prachtig uitzicht is dus gegarandeerd!

Lees meer