Zandvoort Beach for Amsterdam

Palace Hotel**** Zandvoort

Een betere locatie van het viersterren Palace Hotel kun je bijna niet krijgen. Op de boulevard, op 300 meter van het station en op 50 meter van het strand. Jouw vakantie kan beginnen! 


Het beste uitzicht

Zoals je mag verwachten is het hotel van alle gemakken voorzien en heeft kamers voor verschillende wensen. Waar de meeste hotels alleen kamers voor twee personen of meer hebben, kun je in het Palace Hotel ook een eenpersoonskamer huren. Hoe fijn is dat! Alle privacy, alle gemak en nog zeezicht ook.


Ben je van plan om er met zijn tweeën veel op uit te trekken, dan kies je voor een knusse standaard tweepersoonskamer. Deze kamers van 17m2 hebben alles wat je nodig hebt: een comfortabel bed, een heerlijke douche en je kunt zelf een kopje koffie of thee zetten, om te genieten op jouw privé balkon.Voor wat meer bewegingsruimte kies je de standaard grote tweepersoonskamer of een executive tweepersoonskamer. Deze kamer liggen op de eerste of tweede verdieping van het Palace Hotel en de meeste hebben ook een jacuzzi! Heerlijk om na een dag chillen, wandelen, struinen en genieten nog verder tot rust te komen.


En dan de loft kamers... Hoe mooi wil je het hebben! Onlangs volledig gerenoveerd en gelegen op de bovenste verdieping van het 18e etages tellende hotel. Absoluut de mooiste kamers in het Palace Hotel. En het toffe is: verschillende kamers hebben een jacuzzi waarbij je uitkijkt over zee of over het Zandvoortse achterland!


Familiekamers

Nog een voordeel van de loftkamers is dat er behalve een tweepersoonsbed op de vide ook een stapelbed aanwezig is. Hierdoor kun je dus gezellig met het hele gezin in kamer verblijven.


Shared dining bij Zizo Lounge

Op de begane grond van het Palace hotel vind je de Zizo Lounge. Je krijgt hier met stip 'the best sushi in town'! Uitsluitend gemaakt van A+ kwaliteit zalm en tonijn, en dat proef je!


Bij Zizo Lounge eet je volgens authentieke Japanse traditie: Shared dining. Alle gerechten worden op Aziatische wijze geserveerd. Bestel je dus meerdere gerechten, dan worden deze gerechten direct opgediend, zodra de keuken een van de gerechten heeft bereid. Dat staat garant voor gezellig samen dineren. En het fantastische uitzicht op zee is een mooie bonus die jouw avondje uit helemaal afmaakt.


Ook voor de zakelijke markt

Vergaderen op het strand, overnachten aan het strand. Klinkt goed toch?


Door de samenwerking met strandpaviljoen Meijer aan Zee biedt Palace Hotel Zandvoort de mogelijkheid voor verschillende zakelijke evenementen. Meijer aan Zee ligt direct op het strand voor het hotel. 


Naast het strandrestaurant ligt het besloten Paviljoen Meijer aan Zee. Dit paviljoen (180m2) is voorzien van de benodigde faciliteiten om uw bedrijfsdag te laten slagen. Het paviljoen is compleet ingericht voor groepen en beschikt over privé bar, terras met buitenbar, veranda en het voorgelegen privé strand. Uiteraard is het paviljoen besloten en niet toegankelijk voor andere gasten.


Voor alle zakelijke mogelijkheden neem je contact op met Palace Hotel