Zandvoort Beach for Amsterdam

Amsterdam & Region Travel Ticket

Het Amsterdam & Region Travel Ticket is een speciaal ticket voor het openbaar vervoer, geldig in metro’s, trams en bussen van GVB, Connexxion en EBS. Het ticket is ook geldig bij de Nederlandse Spoorwegen (NS) in de Metropoolregio Amsterdam. Het ticket is er in een 1-, 2- en 3-daagse variant. Het is een soort van OV-chipkaart voor Amsterdam & metropoolregio. Deze dagkaart heeft een kalenderdag geldigheid op elke route die op de ‘Routekaart’ opgenomen is. Ter verduidelijking: een reiziger die op vrijdagavond om 20.00 uur met een 1-daagse kaart voor het eerst incheckt kan deze kaart op zaterdagochtend na 04:00 uur niet meer gebruiken. De reiziger kan in dat geval beter kiezen voor een 2- of 3-daagse variant. Bij aanschaf van een Amsterdam & Region Travel Ticket ontvang je de bijbehorende routekaart.


Gebruik van het Ticket

- Tickets hebben een kalenderdag geldigheid. De kaart wordt geactiveerd zodra je de eerste keer incheckt in tram, bus, metro of trein.

- Iedere keer als je in- of uitstapt scan je de kaart en check je in, dan wel uit.

- De kaartjes zijn geldig op alle tram- bus- en metrolijnen van GVB, Connexxion, EBS (inclusief nachtlijnen en de NS treinen in de metropoolregio Amsterdam.


Kaartjes zijn niet geldig bij Syntus en niet bij Arriva (m.u.v. de buslijnen van Arriva naar de Keukenhof)Koop bij het Zandvoorts Museum

- De 1-daagse variant kost € 19,50

- De 2-daagse variant kost € 28,00

- De 3-daagse variant kost € 36,50