Zandvoort Beach for Amsterdam

Beachhouse Hotel

Op het strand in Zandvoort, tegenover het Circuit en op loopafstand van het treinstation, vind je het Beachhouse Hotel. Wakker worden met het geluid van de brekende golven in de branding en zodra je je gordijnen opent is het eerste wat je ziet het strand en de zee. Dat is volop genieten. Ideaal voor een romantisch weekendje weg, om rust en ontspanning te vinden of voor een familievakantie.


Kamers

De kamers van Beachhouse Hotel hebben Italiaanse design bedden, een moderne inrichting en veel licht. De luxe badkamer met regendouche is ideaal om je heerlijk op te frissen na een dag op het strand. Daarbij is aan het strand slapen van nature rustgevend, kortom: de perfecte plek om tot rust te komen.


Service

Naast de heerlijke locatie van het Beachhouse Hotel bieden ze ook een uitgebreid ontbijtbuffet aan met uitzicht op het strand. Bekijk ook zeker even de specials, zoals de Haarlem Experience of Explore Nature. En kom je met de auto? Dat is geen probleem. Bij het Beachhouse Hotel kan je namelijk voor de deur parkeren. Hiervoor kan je bij het hotel speciale dagkaarten aanschaffen.