Zandvoort Beach for Amsterdam

Cadeaubonnen

Cadeaubonnen zijn er tegenwoordig in vele soorten. Voor een diner, een dagje weg maar ook voor concerten of om lekker mee te winkelen. De ontvanger kan zelf bepalen waar en wanneer hij of zij de bon wilt gebruiken. Het ideale cadeau dus!


VVV Cadeaukaart

De VVV Cadeaukaart is de meest veelzijdige cadeaukaart van Nederland! Deze cadeaukaart is zowel in winkels als online winkels te besteden. De VVV Cadeaukaart is op te laden vanaf € 5,- tot € 250,- en is onbeperkt geldig!


Bioscoopbon

Met de Nationale Bioscoopbon geef je het leukste cadeau in het donker! Of het nu actie, comedy of romantiek betreft, met de Nationale Bioscoopbon spat het plezier van het filmdoek. De Nationale Bioscoopbon opent de deuren van vele bioscopen en filmtheaters voor je. Hier vind je de dichtstbijzijnde bioscoop waar je jouw Nationale Bioscoopbon in kunt leveren. De bioscoopbon is verkrijgbaar vanaf € 10,-. Voor zakelijke klanten geldt dat de Nationale Bioscoopbon fiscaal aftrekbaar is.


Bol.com

De Bol.com Cadeaukaart is te besteden op de website www.bol.com. Met een grote keuze aan producten is dit een ideaal cadeau! De kaart is verkrijgbaar met een waarde tussen € 5,- en € 150,- en is geldig op alle artikelen, behalve artikelen van de Bol.com Fotoservice. De Bol.com Cadeaukaart kan niet tegen contanten ingewisseld worden.


Boekenbon

Met een Boekenbon geef je een grote dosis leesplezier cadeau, een mooi en ook persoonlijk geschenk. De Boekenbon valt altijd in de smaak want je geeft de ontvanger de keuze van tijdschrift(en) tot literaire hoogstandjes! De Boekenbon is inwisselbaar bij ruim 600 boekhandels en de meeste webshops (onder andere Ako, Bruna, Libris. Bol.com en nog veel meer!). Voor zakelijke klanten geldt dat de Boekenbon fiscaal aftrekbaar is. De bon blijft na acceptatie 3 jaar geldig en is al verkrijgbaar vanaf € 10,-. De Boekenbon wordt uitgegeven als Boekenbon Cadeaukaart.


Podium cadeaukaart

De Podium Cadeaukaart is een nationaal bekende cadeaukaart, waarmee je een gezellig avondje uit weggeeft. De kaart is het ideale geschenk voor een bezoek aan een theater, concert, opera, musical naar keuze. De kaart is naar believen op te waarderen met een bedrag van € 10,- tot € 150,-. De Podium Cadeaukaart wordt geaccepteerd door 280 locaties in heel Nederland. Voor zakelijke gebruikers geldt dat de kaart fiscaal aftrekbaar is.


Dinercheque

Met 2250 aangesloten restaurants heb je de keuze uit een groot aanbod, variërend van eenvoudige eetcafes tot sterrenrestaurants. De cheque is tot 5 jaar na aankoop geldig en is verkrijgbaar in coupures van € 25,-, € 35,- en € 50,-.Het lekkerste cadeau van Nederland is verkrijgbaar bij alle VVV-vestigingen. Voor zakelijke gebruikers geldt dat de cheque fiscaal aftrekbaar is. Kijk voor de complete restaurantlijst en verdere informatie op dinercheque.nl.