Zandvoort Beach for Amsterdam

Fietskaarten

Dat Zandvoort een ideale thuisbasis is voor de recreatieve en de sportieve fietser is bekend. Het uitgebreide netwerk van verharde fietspaden door Nationaal Park Zuid-Kennemerland geeft je de garantie voor een dag fietsen door een prachtige omgeving. Vanuit het Nationaal Park ben je zo in IJmuiden om de machtige sluizen te aanschouwen. Daarnaast liggen er verschillende indrukwekkende landgoederen om de hoek. Zeker de moeite waard om eens te gaan kijken!


Meld je aan en ontvang onze gratis fietskaart met 2 routes door Zandvoort en omgeving. We houden je dan direct maandelijks op de hoogte van de laatste en leukste nieuwtjes.Ook Haarlem ligt op fietsafstand van Zandvoort. Al fietsend door de historische binnenstad geniet je van de authentieke sfeer. De Mooie Nel is ook zeker een aanrader. In het voorjaar loont het de moeite om vanuit Zandvoort richting de Bollenstreek te fietsen. Je passeert de mooiste oer-Hollandse velden met hier en daar een molen. Bij Lisse kun je natuurlijk een tussenstop maken voor een bezoek aan Keukenhof.


Fiets je vanuit Zandvoort zuidwaarts, dan fiets je een prachtige route. Geflankeerd door de Amsterdamse Waterleidingduinen aan je linkerhand en de zee aan je rechterhand, fiets je richting Noordwijk. Een route om niet snel te vergeten.