Zandvoort Beach for Amsterdam

Fietskaarten

Dat Zandvoort een ideale thuisbasis is voor de recreatieve en de sportieve fietser is bekend. Het uitgebreide netwerk van verharde fietspaden door Nationaal Park Zuid-Kennemerland geeft je de garantie voor een dag fietsen door een prachtige omgeving. Vanuit het Nationaal Park ben je zo in IJmuiden om de machtige sluizen te aanschouwen. Daarnaast liggen er verschillende indrukwekkende landgoederen om de hoek. Zeker de moeite waard om eens te gaan kijken!


Ook Haarlem ligt op fietsafstand van Zandvoort. Al fietsend door de historische binnenstad geniet je van de authentieke sfeer. De Mooie Nel is ook zeker een aanrader. In het voorjaar loont het de moeite om vanuit Zandvoort richting de Bollenstreek te fietsen. Je passeert de mooiste oer-Hollandse velden met hier en daar een molen. Bij Lisse kun je natuurlijk een tussenstop maken voor een bezoek aan Keukenhof.


Fiets je vanuit Zandvoort zuidwaarts, dan fiets je een prachtige route. Geflankeerd door de Amsterdamse Waterleidingduinen aan je linkerhand en de zee aan je rechterhand, fiets je richting Noordwijk. Een route om niet snel te vergeten.


Alle routes vind je terug op de fietskaarten die je bij VVV Zandvoort koopt. De fietskaarten bevatten de knooppunten in de omgeving zodat je eenvoudig zelf een route uit kunt stippelen. Wil je liever een vooraf bepaalde route fietsen? Koop dan één van de fietskaarten met routes bij VVV Zandvoort.

Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief en ontvang alvast een voorproefje.