Zandvoort Beach for Amsterdam

Fietsroute in Zandvoort van 30 tot 40kmLandgoederen NPZK Noord - 32,5km

Fietstocht van 32,5km door de duinen van Nationaal Park Zuid-Kennemerland. Een golvend landschap met meertjes, valleien, bos en strand en zee. Volg de sporen uit het verleden; van de Vroege Middeleeuwen, Ruïne van Brederode, de landgoederen tot de Atlantik Wall uit de Tweede Wereldoorlog. Je komt langs de landgoederen Duin en Kruidberg, Midden-Herenduin en Heerenduinen. Eindig je tocht met een frisse duik in 't Wed of bij Duincafé De Kennemerduinen.

Fijnproevertour - 32,5km

Deze route bied je enerzijds de rust van de natuur en anderzijds de gezelligheid van de omliggende dorpjes. Een goede balans want je sluit de route af met een mooi stukje door de duinen. Onderweg kom je genoeg leuke plekjes tegen voor een kopje koffie, een goede lunch of een borrel.

Bekijk de route

Bloembollenroute - 35km

Vanuit het centrum van Zandvoort fiets je langs de Waterleidingduinen, door het glooiende landschap naar Noordwijk. Kijk dus zeker om je heen, want er is een grote kans dat je een of meer herten ziet grazen. Je fiets rondom de Waterleidingduinen richting de Bollenstreek. Maak een pitstop bij Kasteel Keukenhof voor een drankje en vergaap je tijdens het vervolg aan de schitterend bloeiende bollenvelden. Let op: de bloemen bloeien alleen in het voorjaar.

Bekijk de route