Zandvoort Beach for Amsterdam

Fitness aan zee

Kom fitnessen met het mooiste uitzicht van Nederland!


Sinds de zomer van 2015 zijn in de zeereep langs de boulevard van Zandvoort diverse fitnesstoestellen geplaatst. Op deze manier heb je de mogelijkheid om uit de sportzaal te komen en in de frisse zeelucht te werken aan jouw conditie en spierkracht. Op dit moment zijn er vier toestellen waar je kosteloos gebruik van kunt maken en op deze manier een klein fit circuit af kunt leggen. Ideaal natuurlijk om te combineren met een mooie jog-training op of langs het strand.


Back trainer


Zet de voeten in de steunen en leun met de bekken op de schuine steun. Door jouw bekken te kantelen en langzaam weer op te richten train je de onderste rugspieren en hamstrings.


OnderbuikspierenGa op je rug op de bank liggen en pak de handgrepen stevig vast. Door je benen gestrekt omhoog te brengen train je de onderbuikspieren.


Gymnastic barDoor de handsteunen vast te pakken en je beheerst op te trekken en te laten zakken, train je de biceps en rugspieren.


Pull Up
Voor training van de biceps, schouders en rugspieren maak je gebruik van de Pull Up. Je hangt hierbij met gestrekt lichaam onder het toestel waarbij met gestrekte armen de handsteunen vasthoudt. Trekt jezelf op en houd die pose enkele tellen vast om jouw biceps en rugspieren te trainen