Zandvoort Beach for Amsterdam

Huren op het strand

Het bekende strand van Zandvoort is eindeloos en er is voor een ieder wat wils. En je hebt eigenlijk alleen maar zwemkleding en een handdoek nodig! Of je nu een hele dag op een van de strandbedjes wilt liggen, uren wilt SUPpen of in slaap wilt vallen met het rustgevende geluid van de branding. Alles wat je nodig hebt, is hier in Zandvoort te huur. Dus geen gesleep met parasols, windschermen of surfboards. Je stapt uit de trein en volledig ontspannen geniet je meteen van de zon op je gezicht en de zoute zeewind in je haren. En ben je minder goed ter been, dan zijn er op verschillende punten strandrolstoelen beschikbaar.


Je kunt op het kilometerslange strand van Zandvoort werkelijk overal je handdoekje uitrollen. Huur een windscherm, ligstoel of parasol en kruip er gezellig achter weg voor een goed gesprek of om ontspannen een boekje te lezen. Liever geen zand op je handdoek? Bij de hippe strandpaviljoens kun je heerlijke luxe strandbedden huren. Zak weg in de relaxte kussens en geniet van het uitzicht met een cocktail in je hand.


Het strand van Zandvoort is niet alleen zeer geschikt om te zonnebaden, zwemmen en lekker te luieren, maar iedereen die gek is op watersport kan hier zijn hart ophalen. Geen zin in gedoe met je eigen spullen? Als je al wat ervaring hebt en je weet voldoende over de wind, stromingen en regels dan kun je tegen scherpe prijzen in Zandvoort terecht voor het huren van materialen. Wetsuits, surfboards, bodyboards, skimboards en Stand Up Paddle-boards zijn zowel in het zomer als in het winterseizoen beschikbaar! Neem voortijdig contact op met jouw favoriete school om de beschikbaarheid van de nodige materialen te checken.


Wil je de zon in de zee zien zakken vanaf je eigen terras, in slaap vallen met het geluid van de branding op de achtergrond of zo vanuit je bed het strand op lopen? Enkele strandpaviljoens hebben de mogelijkheid om een strandhuisje te huren. Ideaal om even helemaal tot jezelf te komen! Naast deze strandhuisjes zijn er prachtige hotelkamers met balkon of zeezicht. We hebben een top 5 voor je samengesteld met de beste plekken voor zo’n unieke ervaring!