Zandvoort Beach for Amsterdam

Abigail, 28 jaar - Ondernemer Zandvoort - Absea Foodtruck

Alleen al bij het praten over Zandvoort, word ik blij. Ik heb alles hier in Zandvoort, ik woon er al mijn hele leven. Het leven is hier vrij. Op zonnige dagen vind je me op het strand; wandelend met mijn hond door de duinen óf kitesurfend met mijn lokale vriendengroep. Het liefst surfen we met zijn allen van Noordwijk naar Zandvoort, waarna we gezellig samen eten bij PepSports.


Werken op het strand vond ik altijd al fantastisch. Mijn eigen foodtruck is een droom die werkelijkheid werd in 2022. Met de Absea Foodtruck kun je op het strand bij mij terecht voor verse koffie, versgeperste sapjes, een ijsje of een broodje. Ik verkoop ook parasols, handdoeken en schepjes: alles voor jouw perfecte stranddag! Daarnaast verzorg ik catering voor bedrijven en feesten."Wandel eens naar Noordvoort, het uitzicht is daar spectaculair."Mijn Zandvoort tips

Geniet van de rust op het zuidstrand, waar de zee en duinen samenkomen. En wandel eens naar Noordvoort, het uitzicht is daar spectaculair. Voor nog een mooie wandeling dwars door de duinen, volg je het Visserspad. Dat eindigt bij Kraantje Lek, daar kun je op het terras genieten van een kop koffie. En wist je dat je elke donderdag kunt eten bij Café Anders? Er staan een paar heerlijke gerechten op het menu, waaruit je kunt kiezen. Voor verse groente en de beste Verveine thee, bezoek je Rozan Markt Zandvoort in Zandvoort Noord. Daar vind je ook het lekkerste flatbread uit de regio, waar ik in de Absea foodtruck toasties met groenten van maak.