Zandvoort Beach for Amsterdam

Heleen, 41 jaar - bewoner Zandvoort

Als de zon schijnt, heb je in Zandvoort zelfs op een doorsnee dag meteen een vakantiegevoel te pakken. In Zandvoort is alles binnen handbereik. Dat maakt spontane uitjes met het gezin na het avondeten makkelijk: nog even lekker spelen in de duinen, zandkastelen bouwen op het strand of met een ijsje mensen kijken op een bankje op het Kerkplein. In Zandvoort kan het allemaal. Het horeca-aanbod in Zandvoort is heel divers. Toen ik 6 jaar geleden met mijn man hierheen verhuisde, besloten we alle horeca te willen ontdekken. Dat is ons al aardig gelukt!


Als lid van het redactieteam voor de gemeenten Haarlem en Zandvoort, ben ik dagelijks bezig met het delen van nieuws en het bijhouden van onze social media kanalen. Zo willen we iedereen zoveel mogelijk op de hoogte houden van wat er speelt. Ik ben van oorsprong journalist, daarom vind ik het heel interessant om vanuit mijn rol mee te werken aan onderwerpen die zich afspelen in mijn eigen omgeving."Voor gezinnen met kinderen zijn de Zuidduinen een waar speelparadijs!"Mijn Zandvoort tips

Wist je dat je in Zandvoort fantastisch kunt ontbijten? Er zijn veel leuke plekken in het dorp en op het strand waar je al vanaf 9 uur welkom bent. In de ochtend is het op het strand heel rustig en de lucht is heerlijk fris. Voor gezinnen met kinderen zijn de Zuidduinen een waar speelparadijs! Perfect voor klimavonturen in de duinen en het ontdekken van natuurlijke schatten. Vooral rondom het Zwanenmeertje, waar ook een klein beschut strandje is, ideaal voor dagen met veel wind. Wij komen er het hele jaar door. En vergeet niet om met de kinderen het Juttersmu-ZEE-um te bezoeken, waar jullie gejutte vondsten misschien wel een plaatsje in de tentoonstelling krijgen!