Zandvoort Beach for Amsterdam

Jaïr, 22 jaar ondernemer Zandvoort - The Trainstation

Bijna mijn hele leven woon ik al in Zandvoort en hier geniet ik écht van het dorpsleven zoals het bedoeld is: gemoedelijk, vertrouwd en omringd door bekenden. Ik geniet van wandelingen, de stilte en de ruimte om me heen. De rust van het dorp wisselt heerlijk af met de levendigheid in de zomer, dan geniet ik van het strand en de sportieve evenementen die hier georganiseerd worden.


Sporten is een familietraditie en na mijn sportopleiding heb ik van mijn passie mijn werk gemaakt en startte ik als gediplomeerd personal trainer in kickboks en fitness. Ik ben nu de trotse eigenaar van The Trainstation, gelegen in de stationshal van Zandvoort aan Zee, waar iedereen welkom is om te trainen op een ideale plek die super bereikbaar is."Combineer een ontspannende wandeling over de boulevard met een beetje actie!"Mijn Zandvoort tips

Tijdens mijn lunchpauzes wandel ik vaak even naar het dorp in en trakteer ik mezelf bij Guijt Visspecialiteiten regelmatig op een lekkere kibbeling of een goede haring. Daarna loop ik vaak ook binnen bij Bakker Bertram voor een cappuccino, die ik dan buiten in de zon opdrink. Nog een tip: combineer een ontspannende wandeling over de boulevard met een beetje actie! Over een gedeelte van de boulevard van Zandvoort vind je namelijk diverse sporttoestellen in het gras, ideaal voor een mini-workout mét uitzicht op zee!