Zandvoort Beach for Amsterdam

Jody, 44 jaar - bewoner Zandvoort

Ik woonde in Amsterdam en genoot enorm van het gezellige sociale leven daar. Maar het begon ook te kriebelen, de volgende fase in mijn leven brak aan en ik zocht naar meer ruimte en rust. En met familie hier om de hoek, was de keuze om in Zandvoort te gaan wonen zo gemaakt. Het is fantastisch om elke dag te kunnen genieten van het mooie uitzicht op zee, van de vele buitenactiviteiten met mijn gezin en van sporten op het strand. En wanneer de zon schijnt, pak ik ook graag mijn surfplank.


Thuiskomen van het werk is in Zandvoort elke dag weer fijn! Even de rust vinden. Ik werk nog in de stad. Ik ben initiatiefnemer van WeCup: een duurzaam initiatief wat single-use wegwerpartikelen wil uitfaseren. Wellicht ken je de herbruikbare koffiebeker, die 3 jaar geleden is geïntroduceerd in Zandvoort bij The Spot, Mambo Beach, Tijn Akersloot en De Haven? Ook in het dorp kom je de WeCup tegen, zoals hier bij Blue Zone.


"Mijn meest favoriete plek in Zandvoort voor écht lekkere koffie, is Blue Zone."


Mijn Zandvoort tips

Mijn meest favoriete plek in Zandvoort voor écht lekkere koffie, is Blue Zone. Ik ben hier bijna elke ochtend te vinden om mijn dag te starten met een overheerlijke havermelk cappuccino. Als je van sporten houdt: daag jezelf uit en sluit een keer aan bij Buddah Gym op het strand, naast Buddah Beach. De beste eggs benedict eet je bij Noble Tree. En wanneer je met de kinderen bent, trakteer hen dan eens op een heerlijke tosti bij D’eight Zandvoort, mijn aanrader in het centrum van Zandvoort.