Zandvoort Beach for Amsterdam

Joni - 41 jaar, ondernemer Zandvoort – Lead by Presence

Mensen denken vaak dat ik een ‘import Zandvoorter’ ben, maar stiekem is mijn dochter al 5e generatie Zandvoorter in onze familie. Ik ben geboren in Zandvoort, tot mijn dertiende woonde ik in het dorp. Toen ik later in Amsterdam woonde, miste ik Zandvoort. Als ik met de trein in Zandvoort aankwam, de deuren opengingen en ik de zeelucht rook, dacht ik: wat doe ik nog in Amsterdam? Dus ik kwam terug! Iets wat ik eerder nooit gedacht had. Mijn hele familie woont hier, dus dat is gezellig. Ik hou van de natuur in Zandvoort, maar ook van de gezelligheid in het dorp.


Ik heb een training- en coachbureau: Lead by Presence. We werken vooral in het bedrijfsleven: met professionele sprekers, met ondernemers en met mensen uit de politiek en media. We leren hen hoe je minder kunt ploeteren en meer vanuit flow kunt leven, werken én spreken."Het is bijzonder om je dag te beginnen langs de waterlijn."Mijn Zandvoort tips

Op mijn 15e werkte ik op het strand bij Take 5. Ik leerde veel over het horeca vak: een goede basis voor mijn werk daarna. Dimfie - toen 20 jaar oud - was mijn eerste werkgever. Zij runt nu LE BAR in Zandvoort, een hele fijne plek. Nog steeds voelt het net zo welkom als vroeger!


Als ondernemer heb ik een druk leven, met een kind. Voor wat balans ben ik vaak in yogaschool Zenzo Yoga te vinden. Monique geeft fijne yogalessen: in de winter binnen, in de zomer buiten op het strand. Hoe bijzonder is het om je dag te beginnen langs de waterlijn?