Zandvoort Beach for Amsterdam

Karine - 41 jaar, bezoeker Zandvoort

Ik woon al mijn hele leven in Haarlem en wat een geluk is het om zo dicht bij het strand van Zandvoort te wonen! Het was heerlijk om op te groeien met de zee zo dichtbij, bijna letterlijk om de hoek. Een van mijn favoriete activiteiten is wandelen met mijn hond Bodhi op het strand van Zandvoort.


Daarnaast kom ik ook veel in Zandvoort om te golfsurfen. En als interieurstylist combineer ik mijn passie voor het hergebruiken van spullen met mijn liefde voor de strand- en surflifestyle. Ik ben vaak te vinden in een van de vele strandtenten van Zandvoort, om te genieten van de heerlijke beachvibes. Een van mijn favoriete plekken op het strand is Noosa, want daar is ook een surfschool met een gezellige surf community: het Surfana Collective. Ik heb daar veel mensen leren kennen."Een echte aanrader is de zonsondergang kijken vanaf het strand."Mijn Zandvoort tips

In Zandvoort kun je met de camper echt helemaal aan zee staan, dat is redelijk uniek in Nederland. En een echte aanrader is de zonsondergang kijken vanaf het strand, met een heerlijk cocktail in je hand. Met mijn vriend ga ik regelmatig naar Kayuca, daar kun je zo fijn buiten zitten bij de beach bar: lekker uit de wind.


Mijn tip voor iedereen die net als ik een hond heeft: de hondenwinkel Doggy Beach House in Zandvoort. Ze hebben daar een trekmuur met honden snacks en veel verschillende hondensnoepjes. Het is écht een unieke winkel, ik had het nog nooit eerder zo gezien!