Zandvoort Beach for Amsterdam

Marijtje, 36 jaar - Ondernemer Zandvoort, Ondernemen is een KUNST

Als kind gingen we met de trein naar Zandvoort omdat je praktisch gezien zo het strand op loopt. Nooit gedacht dat ik hier “later als ik groot ben” zou wonen. Met de trein reis je door de mooie duinen waardoor Zandvoort net een eiland is, omgeven door zee en natuur. Als actrice werk ik met name in Duitsland voor Duitse film & TV producties. Ik vind het persoonlijk leuk dat ik vaak Duitse toeristen om me heen hoor en sta ze graag te woord.


Naast het acteren run ik vanuit Zandvoort mijn eigen bedrijf; Ondernemen is een KUNST. Ik coach acteurs, kunstenaars en creatieve ondernemers in ondernemersvaardigheden. Hoe krijg je met je passie brood op de plank? Deelnemers vinden het prettig om naar Zandvoort te komen en combineren het vaak met een wandeling. Ik hoor vaak dat ze de route naar Zandvoort zo mooi vinden."Fiets eens door de duinen richting Bloemendaal en langs het strand weer terug."Mijn Zandvoort tips

Pak de OV-fiets en fiets eens door de duinen richting Bloemendaal en langs het strand weer terug. Kom je met de trein naar Zandvoort? Dan is Wijn aan Zee een unieke plek waar je een lekker wijntje kunt drinken, terwijl je op de trein wacht. De locatie heeft een creatieve look & feel en er zijn meerdere keren per jaar exposities, bijvoorbeeld tijdens Zandvoort Art. Het Zandvoorts Museum is een ideaal uitje met kinderen. Daar zijn altijd wisselende tentoonstellingen en boven is een groot muizenhuis waar de kinderen kunnen spelen.