Zandvoort Beach for Amsterdam

Mike, 31 jaar, ondernemer Zandvoort – Personal Trainer

Ik heb altijd in Zandvoort gewoond. Ik voel me meteen thuis, wanneer ik via de duinen de boulevard oprij en de zee zie. Mijn ouders, opa & oma én de generaties daarvoor, komen ook uit Zandvoort. In het najaar ga ik graag garnalen vissen met het visnet dat de vader van mijn opa nog met de hand heeft gemaakt. Samen met de familie garnalen pellen en opeten: een mooie traditie!

Ik geef personal trainingen op locatie met mijn bakwagen: een privé gym op wielen. Ik sta dan op de boulevard, langs de duinen, op het strand of bij mensen in hun eigen tuin: mooiere trainingslocaties zijn er niet. De mensen in Zandvoort zijn altijd in vakantiestemming waardoor het gezellig werken is, met veel aanspraak.

Mijn favoriete plek in Zandvoort is op zee. Ik pak regelmatig mijn sup en ga dan de zee op. Alle ruis van de strandgasten valt weg op zee, zelfs op de drukste dagen. Je ziet de strandpaviljoens en hotels, maar dan heel klein. Heerlijk rustig!


"Mijn favoriete plek in Zandvoort is op zee"


Mijn Zandvoort tips

Ga eens suppen op zee! Zorg er wel voor dat je terug kunt komen. Met bepaalde stromingen is het flink terug peddelen. Ook zou ik iedereen aanraden om door de waterleidingduinen te wandelen. Je ziet er veel herten en met kinderen is het leuk om de bunkers in te kruipen.