Zandvoort Beach for Amsterdam

Mirjam - 56 jaar, bewoner Zandvoort - Locatie Hoofd Kinderdagverblijf Pluk

Zandvoort is kleinschalig, dat vind ik fijn. Alle mooie dingen zijn bij de hand: natuur, strand en stad. Als kind kwam ik veel op visite bij vrienden van mijn ouders in Zandvoort. Dat vond ik magisch! Ik hield contact met hun kinderen en later gingen we samen uit in Zandvoort. Daar kwam ik mijn man tegen: een echte Zandvoorter. Mijn kinderen zijn hier vrij en in de natuur opgegroeid.


Al 33 jaar werk ik in de kinderopvang. En inmiddels gaat het van generatie op generatie: de kinderen van vroeger brengen nu hun kinderen bij ons.


Ik hou ervan om buiten te zijn. Even je hoofd leegmaken. Ik geniet van alle natuur om ons heen. De Waterleidingduinen zijn mijn favoriet, wandelen daar kan in alle jaargetijden. Het is elk seizoen anders, daardoor blijft het bijzonder. Als je goed om je heen kijkt, zie je veel. In de winter zagen we een keer een vos springen in de sneeuw!"Met een goede cappuccino lekker mensen kijken: echt een aanrader!"Mijn Zandvoort tips

Ik zit wekelijks wel op een terrasje in het dorp. Met een goede cappuccino lekker mensen kijken: echt een aanrader! Ook op de boulevard loont het om goed rond te kijken: er staan mooie beelden langs de boulevard, bijvoorbeeld die van de man op het bankje. Dus ga eens op ontdekkingstocht langs de boulevard! Daar valt genoeg te ontdekken, je vindt er ook een aantal zandsculpturen.