Zandvoort Beach for Amsterdam

Robert, 35 jaar, ondernemer Zandvoort - Strandpachter Fosfor

De zonsopkomst in de duinen bij het Zwanenmeer is magisch, met alle dauw in de ochtend. Ik loop er graag een rondje met de hond. In het dorp vind ik het ook echt gezellig. Na een dag werken, pak ik in de avond graag een afzakkertje bij een van de cafés, bij café Fier of café Anders.


In de zomer komen in Zandvoort honderdduizenden mensen vakantie vieren, voor twee uur, voor een dag of voor een week. Ondernemen in Zandvoort is fantastisch: ik heb niet alleen een restaurant, ik geef mensen een ultiem vakantiegevoel. En dat is super om als ondernemer te mogen verkopen."Wanneer je voor een week in Zandvoort bent, kun je elke dag ergens anders koffie drinken, lunchen en dineren"Mijn Zandvoort tips

Ga je in Zandvoort op vakantie? Dan heb je extreem veel keuze om je vakantie in te vullen. Wanneer je voor een week in Zandvoort bent, kun je elke dag ergens anders koffie drinken, lunchen en dineren, zonder dat je in die week tijd alles hebt gehad. Mijn persoonlijke tips: koffie in het dorp op een van de vele terrassen en lunchen op het strand bij Kaito. Voor cocktails ga je naar Cabo en voor een feestje op het strand naar Paal 69. In de winter of op een druilerige dag is het dorp zeker de moeite waard om te bezoeken, onder andere door de vele goede restaurants die er zitten. Hou je van Italiaans eten? Ga dan naar Ristorante Andrea in het dorp. Zij hebben de lekkerste pizza’s!