Zandvoort Beach for Amsterdam

Sabrina - 36 jaar, ondernemer Zandvoort - I-SEAYOU Fotografie

In Zandvoort vond ik mijn plek dichter bij de zee, waar ik door Het Surfproject sterk mee verbonden werd. Als vrijwilliger bij deze organisatie ontdekte ik de impact van surfen op kinderen met Down, Autisme of ADHD. Mede door dit project ben ik gaan surfen en gaan lesgeven. Al snel werd Rapa Nui daardoor mijn tweede thuis. Na een Australisch avontuur ben ik per toeval neergestreken in Zandvoort. Nu geniet ik dagelijks van het leven aan de kust, de zee en het surfen en wil ik hier niet meer weg.


Ik combineer mijn werk als kinderfysiotherapeut met mijn passie voor kunst- en portretfotografie. Het surfen wakkerde mijn interesse in fotografie verder aan, en uit deze combinatie is I-SEAYOU Fotografie voortgekomen. Ik geniet van het contact en de verbinding met mensen én het vastleggen van bijzondere momenten."Ontdek de vrijheid van het surfen!"Mijn Zandvoort tips

Mijn tip voor iedereen: ontdek de vrijheid van het surfen! Heb je nooit eerder op een board gestaan? Start dan met een surfles bij Surfana hier bij Rapa Nui: de plek waar het voor mij allemaal begon! Ik kom in het dorp vaak bij Nalu, dé lokale surfshop van Zandvoort. Ze verkopen niet alleen surf gerelateerde spullen, maar ook hele leuke kleding. En als je - net als ik - van een goed ontbijt houdt, ga dan naar Noble Tree. Het ontbijt daar is zo lekker, het is moeilijk kiezen tussen alles wat ze op de menukaart hebben staan. Mijn persoonlijke favoriet: de steak sandwich!