Zandvoort Beach for Amsterdam

Sjors - 30 jaar, ondernemer Zandvoort - Pepsports

Al mijn hele leven woon ik in Zandvoort, ik ben hier geboren. Zandvoort is een echt ‘ons kent ons’ dorp. Zeker de mensen uit je eigen generatie, die ken je allemaal. Op mijn twaalfde moest ik door een blessure stoppen met voetbal. Kiten kwam toen net een beetje op in Nederland en op mijn 13e leerde ik kiten. Op mijn 15e gaf ik mijn eerste kitesurflessen en op mijn 16e startte ik met Randy onze kitesurfschool in Zandvoort. Nu is ons bedrijf Pepsports uitgegroeid tot een surfschool én een evenementenbureau en zijn we gevestigd in een prachtige locatie aan de boulevard.


We werken veel samen met andere Zandvoortse ondernemers op het strand. De diversiteit is fantastisch, elke zaak is anders en heeft een eigen publiek. Ik geniet ervan om samen met onze klanten sportieve events op maat samen te stellen. Dit werk is mijn passie, mijn lust en mijn leven. Ik hou van de seizoenen en van het seizoenswerk.


"Ga eens op ontdekkingstocht in ons dorp: probeer het onbekende"


Mijn Zandvoort tips

Ik geniet enorm van de diversiteit in ons dorp. Dus mijn tip: ga uit je comfortzone en probeer eens een keer wat anders! Veel mensen gaan steeds naar dezelfde plek in Zandvoort. Ga eens op ontdekkingstocht in ons dorp: probeer het onbekende. Er zijn ontzettend veel leuke ondernemingen in Zandvoort. Drink eens ergens anders een kopje koffie en kijk wat je tegenkomt, laat je verrassen!