Onze tips

Je kunt met een gerust hart zeggen dat Zandvoort gevarieerd is. Oud en nieuw, authentiek en modern, natuur en racen: Zandvoort heeft het allemaal. En daarmee is het aanbod ook erg gevarieerd en kun je door de korrels het strand soms niet meer zien. Dus om jou op weg te helpen hebben we enkele tips voor je op papier gezet.

Tickets voor de leukste attracties

"Explore your own world" en bezoek enkele van de meest iconische musea en attracties in de Metropoolregio Amsterdam. Vlieg over Nederland bij This in Holland, duik in de Nederlandse zeevaart geschiedenis in het Scheepvaart Museum of boek een vaart door de Haarlemse of Amsterdamse grachten. Je hebt de keuze uit ruim 35 attracties, inclusief Keukenhof! Koop jouw e-tickets eenvoudig via onderstaande button.

Lees meer

Top 5 Mooiste overnachtingen

Zandvoort heeft een keur aan accommodaties. Van pension aan huis tot splinternieuw park en van boetiek hotel tot multinational. Ieder met zijn eigen voordelen en zijn eigen charme. We hebben een top 5 gemaakt van accommodaties waar je je de koning te rijk zult voelen. Bekijk ze hier.

Lees meer

Top 5 dagtrips

Zandvoort is hét strand van het metropoolgebied. Met cultuurstad Haarlem op slechts 15 minuten en hoofdstad Amsterdam op maar een half uur treinen, is een dagtrip in de regio zo gemaakt. Bezoek de mooiste musea, snuif cultuur of trek de schitterende natuur in. In onze top 5 zetten we de leukste dagtrips op een rijtje.

Lees meer

Top 5 winkels

Hoewel wat minder bekend, heeft Zandvoort ook verschillende leuke, unieke winkels die zeker de moeite van het bezoeken waard zijn. Vanaf het strand loopt je door de winkelstraat naar beneden en passeer je winkels met een eigen assortiment, van race memorabilia en snuisterijen tot de laatste mode.

Lees meer

Top 10 activiteiten met kinderen

Rennen, vliegen, graven en zwemmen op het strand, banjeren en verkennen in de natuur, de mooiste schatten ontdekken: allemaal dingen die kinderen werelds vinden om te doen. En in Zandvoort kunnen ze dit allemaal doen. En meer! Bekijk onze top 10 activiteiten met kinderen.

Lees meer

Top 5 specialiteiten

Instagramwaardige milk- en yoghurtshakes met extra toppings, verrukkelijke huisgemaakte soep, kaas om je vingers bij af te likken, overheerlijke ambachtelijke patat (al dan niet met sambalsaus) en verse vis met uitzicht op zee. Loopt het water je al in de mond? Lees dan snel verder.

Lees meer