Zandvoort Beach for Amsterdam

Overnachten Zandvoort

Wakker worden aan de kust, het geluid van de meeuwen, de ochtendzon die door een kier tussen de gordijnen naar binnen valt, de zilte zeelucht in de neus en het zand van de vorige dag nog tussen de tenen. Een vakantie in Zandvoort doet niet onder voor een vakantie naar een verre bestemming, dus boek vandaag nog jouw verblijf! Naar Booking.com

 

Tijdens jouw verblijf

Zandvoort heeft genoeg te bieden om er een heerlijke tijd te hebben. Maar behalve het dorp is ook de omgeving van Zandvoort de moeite van een bezoek waard. Prachtige wandelroutes, uitgebreide netwerken van fietspaden, de grootste speeltuin van Europa, de bruisende hoofdstad en prachtige cultuur: vanuit Zandvoort ben je er zo! Dat is het grote voordeel van een kustplaats die zo centraal gelegen ligt én een eigen treinstation heeft!


Zandvoort heeft een groot aantal verschillende accommodaties. Of je nu wilt overnachten in een luxe hotel of op zoek bent naar een meer budget hotel, hier zijn diverse hotels te vinden.  Maar ook wanneer je een eigen bungalow, appartement of vakantiehuis, een leuk pension, een romantisch Bed & Breakfast of een heerlijke camping in de vrije natuur zoekt kun je in Zandvoort overnachten. Gelegen tussen de duinen zorgen de prachtige natuur en de frisse zeelucht voor een heerlijke combinatie waardoor je echt tot rust komt.
 
Je leest het: Zandvoort is de ideale locatie om jouw vakantie door te brengen. Zowel in de kerstvakantie, de krokusvakantie en de meivakantie, als een lang weekend met Pasen of Hemelvaart. 

Visit Zandvoort