Zandvoort Beach for Amsterdam

Surfscholen

Heb je altijd al willen golfsurfen? Hoge golven kunnen bedwingen en genieten van de kracht van de zee op een plank zonder zeil? Wil je de adrenaline van het kitesurfen ervaren of het paddelen eens goed onder de knie krijgen? Daarvoor hoef je niet af te reizen naar een ver oord, want dit is allemaal mogelijk op het strand van Zandvoort. Er zijn hier vele erkende surfscholen om verschillende watersporten te leren of om spullen te huren zodat je zelf aan de slag kan.


De surfscholen liggen verspreid over het bijna 7 kilometer strand van Zandvoort en iedere school heeft zo zijn eigen sfeer. De meesten zijn geopend van april tot en met september. Ze zitten vaak bij een gezellige strandtent zodat je na afloop nog een drankje te doen of om op te warmen. De meesten hebben alle voorzieningen direct op het strand, zoals kluisjes, toiletten, douches, omkleedruimtes, maar ook de verhuur van materialen en wetsuits en stallingsmogelijkheden voor je boards.

Watersportcentrum The Spot

The Spot is het watersportcentrum langs de Nederlandse kust. Met gecertificeerde instructeurs is het de expert op het gebied van suppen, surfen, kiten en foilen! Bij Watersportcentrum the Spot kun je verschillende lessen nemen, materiaal huren en heerlijk eten in de bijbehorende beachclub. Daarnaast organiseren ze gedurende het jaar verschillende evenementen op watersportgebied. Denk aan Bikes & Boards en de Red Bull Megaloop, het vetse kite evenement van het jaar.

Route naar The Spot

Surfana

Surfana is al 15 jaar een begrip in Zandvoort en Bloemendaal. En met de opening van hun tweede vestiging in Zandvoort kunnen zij hun liefde voor de surfsport nog beter uitdragen. Surfana is meer dan een sufschool. Het is een bijzonder collectief, met surfscholen, surfcamps, surfreizen en een jaarlijks surf festival bij Camping de Lakens. Al die jaren ervaring en het grote enthousiasme van de crew maken van Surfana de ideale plek dus om te leren surfen, suppen of kiten.

Route naar Surfana

North Sea Watersports

Scheren over het water, getrokken door de wind; dat is kitesurfen. En dat leer je bij North Sea Watersports, de kitesurfschool van Zandvoort. Maar behalve kitesurfen kun je hier ook leren surfen en suppen. Je vindt North Sea Watersports bij paviljoen Bodhi Beach op het zuidstrand van Zandvoort. Blijf na de les dus zeker even hangen voor een lekkere hap.

Naar North Sea Watersports