Zandvoort Beach for Amsterdam

Zoom in op Zandvoort

27 maart was het zover: Zoom in op Zandvoort!

Dé online borrelshow van Zandvoort.


Een avond vol moois en gezelligheid met een quiz waarbij mooie prijzen te winnen waren, live muziek, verschillende interviews en nog veel meer leuks! 


Maak onder andere kennis met Lasse Walker, een van de beste kitesurfers uit de stal van Red Bull, loop mee met boswachter Hanne Tersmette door de Waterleidingduinen, neem een kijkje achter de schermen bij de Zandvoortse kledingmerken Airforce en Reinders en krijg een virtuele rondleiding over ons eigen Formule 1 circuit.  


Heb je de avond gemist? Niet getreurd, want hier vind je de interviews en optredens terug.

Zandvoort beachforsports met Lasse Walker

Lasse Walker behoort tot de beste kiteboarders ter wereld. Lasse kreeg al snel door dat kiten zijn lust en zijn leven was. In 2015 won hij de Red Bull Megaloop Challenge. Tijdens het online event gaf Lasse een uniek kijkje in zijn passie kitesurfen.

Zandvoort beachfornature met Hanne Tersmette

Hanne Tersmette is een Nederlandse boswachter en schrijfster. Voor het online event is Hanne voor een middag boswachter in de Amsterdamse Waterleidingduinen. Ze neemt je mee door de duinen van Zandvoort.

Zandvoort beachforracing met Erik Wijers

Tijdens het online event werd er een kijkje gegeven achter de schermen op het circuit. Vette beelden van auto's die driften kunnen hier natuurlijk niet bij ontbreken. Erik Weijers, CSO van Circuit Zandvoort, neemt je mee tijdens een rondleiding op het circuit.

Zandvoort beachforshopping met Airforce & Reinders

Airforce en Reinders zijn twee merken afkomstig uit Zandvoort. Tijdens het online event werd er een kijkje gegeven achter de schermen bij Airforce en Reinders. Dennis van den Horn en zoon Dino vertellen je meer over het merk Airforce, de geschiedenis en hun grote inspiratiebron.

Cabaretier Kees van Amstel

Kees van Amstel is een bekende cabaretier afkomstig uit Zandvoort. Kees heeft speciaal voor het online event een column geschreven over Zandvoort.

Wonderwall

Tijdens het online event ''Zoom in op Zandvoort'' heeft de burgemeester van Zandvoort, David Moolenburgh, samen met de band Van Kessel opgetreden. Als eerste speelde ze het nummer Wonderwall van Oasis.

Long Train Running

Tijdens het online event ''Zoom in op Zandvoort'' heeft de burgemeester van Zandvoort, David Moolenburgh, samen met de band Van Kessel opgetreden. Luister en kijk hier naar hun versie van 'Long Train Running' van de Doobie Brothers.