Zandvoort Beach for Amsterdam

Fietsroutes in Zandvoort van 20 tot 30km


Met deze routes trek je er iets verder op uit. Dieper het Nationaal Park in, op verkenning langs de landgoederen en door het gebied van de Konikpaarden en Hooglanders en op bezoek bij onze buren in Haarlem. Uiteraard heb je onderweg voldoende mogelijkheid om even de benen te laten rusten en iets te eten en drinken. Veel fietsplezier!


Ronde van Zandvoort - 22km

Met deze route van 22 kilometer fiets je over de boulevard naar Bloemendaal aan Zee. Hier ga je het schitterende Nationaal Park Zuid-Kennemerland in. Fiets langs het Vogelmeer en misschien kom je wel Konikpaarden of Schotse Hooglanders op jouw weg tegen. Langs Openluchttheater Caprera ga je langs het Bezoekerscentrum Kennemerduinen om vervolgens over het Visscherpad terug naar zandvoort te fietsen.

Bekijk de route

Stinkende Emmer - 23km

Leg de route af, die de Zandvoortse vislopers vroeger aflegden. Vanaf het strand via de Kousenpaal, over het Visscherspad naar Kraantje Lek. En via de Stinkende Emmer naar de Vishal in Haarlem. Terug fiets je over het fietspad van de Zeeweg langs Nationaal Park Zuid-Kennemerland weer terug naar de kust. Het laatste stukje geniet je van de frisse zeelucht voordat je afsluit in het centrum van Zandvoort.

Bekijk de route

Natuurlijk Zandvoort - 27,5km

undefined

Bekijk de route

Ronde Zandvoort-Haarlem - 27km

Kijk je ogen uit naar de enorme villa's in Aerdenhout en rijd door Heemstede naar eht centrum van Haarlem. Geniet op de Grote Markt van een drankje en verken de stad een beetje. Jouw weg terug vervolg je over het historische Visscherpad en Duinpieperpad. Via Bloemendaal aan Zee rijd je langs de kust terug naar Zandvoort.

Bekijk de route