Zandvoort Beach for Amsterdam

Actief met z'n tweeën


Dit weekend gaan jullie dingen doen die jullie niet eerder hebben gedaan. Samen nieuwe ervaringen opdoen die jullie niet snel vergeten en genieten van de ruimte om jullie heen. Het wordt een super weekend aan zee!

Tiny Paradise

Jullie slaapplek doet zijn naam eer aan. Tiny Paradise is inderdaad een klein paradijsje. Midden in Zandvoort en toch in alle rust. Verscholen in een soort hofje ligt het appartement van 12m2. Eenvoudig, maar met alle luxe, met een fantastische beach vibe. Een echte ‘hidden gem’.
    Burrata in de avondzon

Een bezoek aan Zandvoort kan niet zonder een bezoek aan het strand. Stop nummer 1 is daarom niet verrassend heerlijk eten op het strand. Jullie belanden bij Noosa: een beach club op 5 minuten loopafstand van Tiny. De strandsfeer van jullie slaapplek vinden jullie ook hier terug. In het avondzonnetje genieten jullie van Bao buns, truffel burrata en gamba’s al ajillo.
     Surf’s up

De volgende dag is het tijd om lekker bezig te zijn. Na een heerlijk ontbijt bij Blue Zone in het dorp, gaan jullie naar watersportcentrum The Spot. Hier melden jullie je bij de instructeur voor de surfles. Nadat de wetsuit is aangetrokken, begint de les. Eerst op het droge, maar al snel gaan jullie met board de zee in. Echte een te gekke (en verslavende!) ervaring.


        Lunchen met zeezicht

Van zo’n uurtje surfen krijg je honger, dus tijd voor lunch. Gelukkig kun je bij The Spot ook heerlijk eten. De keuze voor de goed gevulde burger met sweet potatoe fries en de flatbread is snel gemaakt.
     Fietsen langs zee

Na de uitstekende lunch pakken jullie de fiets om een stukje van de omgeving te verkennen. Over de boulevard trekken jullie de nabije natuur in. Op het fietspad richting Noordwijk fiets je midden in de unieke natuur. De Zandvoortse zandduinen aan de rechterkant en de Waterleidingduinen aan de linkerkant. En jullie zien zelfs een aantal herten grazen.
     Dineren op het terras

De middag vloog voorbij, dus het is alweer tijd voor diner. Met ruim 30 paviljoens is de keuze voor het strand is snel gemaakt. Er is er altijd wel één waar je rustig kunt eten. Jullie stappen Nius Beach House binnen, één van de vijf jaarrond paviljoens. Hoewel eten op de 1e etage aanlokkelijk is, kiezen jullie voor het zonnige terras. De gerechten zien er stuk voor stuk heerlijk uit. Dit was een prima keuze.
     
Gierende adrenaline

De volgende ochtend: jullie weekend zit er bijna op. Maar niet voordat jullie de snelheid van Zandvoort hebben geproefd. Een langgekoesterde droom gaat uitkomen: Powerslide training bij BMW Driving Experience Slotemakers. Hier hebben jullie naar uitgekeken. Een halve dag slippen, driften en 360’s maken: wat een te gekke ervaring! De adrenaline giert na afloop nog lang door jullie aderen.
     


Dit weekend had alles wat jullie hadden gehoopt: het gevoel van vrijheid, vol activiteiten en fantastische ervaringen.


Prijs indicatie*


- 2 nachten Tiny Paradise € 325,-

- Fietshuur Behind the beach bike: vanaf € 25,- per fiets

- Diner Noosa: ca. € 60,- p.p.

- Ontbijt Blue Zone: € 20,- p.p.

- Surfles The Spot: € 37,50 p.p.

- Lunch The Spot: € 20,- p.p.

- Diner Nius Beach Club: € 60,- p.p.

- Powerslide training: € 189,- p.p.


* Prijzen dienen ter indicatie. Hier kunnen geen rechten aan ontleend worden.
Let op:

Bovenstaande dagindeling dient als voorbeeld. Alle onderdelen kunnen individueel gereserveerd worden bij de verschillende partijen.